Southeast Europe Innovation Summit u Beogradu

0

2. – 3. oktobar, ,,Hotel Metropol Palace“ – Kompanija ,,Bridgeway“ organizuje Southeast Europe Innovation Summit, konferenciju posvećenu inovaciji i razvoju, koja će se održati u hotelu ,,Metropol Palace“ od 2. do 3. oktobra. Za sve menadžere na polju inovacija, ovo će biti prilika za networking, ostvarivanje korisnih poslovnih veza i pokretanje tema od velikog značaja za poboljšanje poslovanja, digitalizaciju, nove tehnologije i ulaganje u nove poslove.

Predstavnici najuspešnijih kompanija, institucija i brendova govoriće o napretku i tehnološkom razvoju zemlje i regiona, dok će na panelu European Startup Showcase biti predstavljeni najinovativnijie start up firme Evrope. 

Panel diskusije u okviru konferencije imaće za cilj da otvore ključna pitanja u ovoj oblasti: da li će Beograd u bliskoj budućnosti postati središte inovacija Jugoistočne Evrope; šta predstavlja koncept Smart Living i na koji način se svet menja uz pametnu tehnologiju; na koji način država i zajednica mogu da neguju inovacije i kako proces digitalizacije tome doprinosi, samo su neka od pitanja o kojima će biti reči tokom dvondnevnog Summit-a.

Tokom konferencije, govoriće: Mirko Tadić, osnivač kompanije Bridgeway Accelerator, Amir Raz, direktor Hi-Tech grupe Shenhav & Co., William Carbone, vođa kognitivnih rešenja u IBM-u, Matt Kuppers, CEO u Startup Manufactory, Marika Mazzi Boém, H2020 stručnjak iz Evropske Komisije, Željko Petrović, senior menadžer NFR Sourcing iz Ahold Delhaize, Aneesh Zutshi sa NOVA Univerziteta, Alexandar Rapatz, glavni član Evropskog Super Angels Kluba, Isabel Airas, predstavnik Srbije u Climate-KIC Serbia, kao i mnogi drugi stručnjaci iz pomenutih oblasti.

Ponosni smo da objavimo da su Njihova Kraljevska Visočanstva sa zadovoljstvom prihvatila poziv da prisustvuju ovom izuzetnom događaju. Takođe, Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar će biti počasni pokrovitelj Samita i obratiće se prisutnima na svečanom otvaranju.

Više o konferenciji na www.seeinnovationsummit.com

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend