Najave

Soul society – klub za dušu: Di Luna blues band & Naštaša Guberinić

SOUL Society je mesto koje kao da je napravljeno od muzike. Klub je otvoren početkom oktobra, na atraktivnoj lokaciji ispod Skadarlije. Posvećen je zapostavljenoj, ali i te kako mnogobrojnoj publici koja se raduje dobrom zvuku i muzičkim poslasticama stare škole, ali i nekim novim virtuozima.

image015

Ne, ne svira se samo soul, iako ime kluba na to asocira. Ovo je klub za dušu i mesto koje Beogradu vraća duh starih dobrih vremena, u kome možete da budete svoji i opušteni dok slušate najbolje fanki, soul, bluz i džez muzičare.

Prošlog vikenda smo džezirali uz Old School All Star, sastav u kome se zaista okupio krem džez scene i soulirali uz Hanu i Soul Funk Division. Ove subote se vraćamo samom korenu moderne muzike, bluzu. Di Luna blues band, pojačan je hariznatičnom Natašom Guberinić, koja u bluzu pliva kao riba u vodi. Uživaćete uz legende domaćeg bluza, dok vas sa zidova Soul Society, kluba za dušu, posmatraju najveće svetske muzičke legende. Koncert počinje u 22h, na dobro poznatoj adresi, Skver Mire Trailović.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.