Sjajna konferencija u Beogradu: xCEEd2017

0

Beograd će od 17. do 19. maja biti domaćin vodećim ljudima kineskog Ali Express-a i Ali Pay-a, engleskih Barclays, TSB Bank, Currencycloud, ruskog Yandex-a, indijske Kotak banke, grčke Hellenic banke.. Delegati svih branši finansijskog poslovanja iz preko 50 finansijskih kompanija iz 11 zemalja regiona sa najboljim od najboljih od britanskih pionira digitalne transformacije učestvovaće na xCEEd konferenciji koju organizuje kompanija Paneleven group.

Govornici na xCEEd konferenciji su ljudi čiji glas oblikuje digitalnu budućnost ove epohe.

“xCEEd” je jedina konferencija u svetu u kojoj će doći čelnik kompanije koja se bavi platnim sistemom Kine, koja, u svakom smislu – posluje sa milijardama.

Činjenica da u saradnji sa britanskim Ministarstvom međunarodne trgovine Paneleven group dovodi najbolje bankare Velike Britanije u Beograd, kao da će se oni tu sresti sa čelnikom trgovinskog giganta Ali Eskpres iz Kine postavlja ovaj region kao važnu destinaciju na digitalnoj mapi Evrope i sveta. Uz predstavnike iz Velike Britanije, Kine, Rusije, kao i zemalja regiona, u ta dva dana po značaju za bankarsku zajednicu ovo će biti centar Evrope.

O značaju ovog područja za E-banking i značaju E-banking-a za ovo područje govori i činjenica da će skup otvoriti britanski ambasador lično, koji će upriličiti i koktel u rezidenciji, gde će se govornici sresti sa drugim učesnicima skupa, kao i rukovodiocima srpskih i britanskih kompanija i u neformalnoj atmosferi razgovarati o potencijalima saradnje u budućnosti.

xCEEd” je namenjen svima koji se nalaze na početku putovanja ka digitalnoj transformaciji, svima koji su žedni saveta poznavalaca industrije koji mogu da im budu vodiči u tom poduhvatu. Znanje će ovom prilikom podeliti vrhunski govornici, odlični panelisti, kao i najbolji britanski star-tapi koji su se već pozicionirali kao lideri promene na ovom zahtevnom tržištu.

Kroz raznolikost tema koje pokrivaju sve – od korisničkog iskustva i veštačke inteligencije do Blockchain-a, učesnici će čuti najbolje što nova tehnologija može da ponudi. Konferencija je osmišljena kao platforma na kojoj će svi učesnici dobiti znanje i trening da formiraju plan digi-talne transformacije i jedinstveni netvorking kojim će taj plan ostvariti.

Kompletnu listu govornika i panelista možete videti na zvaničnoj web prezentaciji konferencije: www.xceedconference.com/speakers

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend