Najave Srbija

Serbia Fashion Film Festival 2017

Serbia Fashion Week najavljuje prvi filmski festival Sebia Fashion Film Festival 2017 i poziva vas na projekcije filmova sa Istanbulskog Fashion Film Festivala, 7. aprila u 18 časova (specijalni gost biće Tuna Yilmaz, direktor Istanbul Fashion Film Festivala), Madridskog Fashion Film Festivala, 8. aprila u 18 časova, Berlinskog Fashion Film Festivala, 9. aprila u 18 časova i panel diskusiju „Korporativni film“ predviđenu za 10. april u 18 časova.

Serbia Fashion Film Festival 2017 (SFFF2017) je prvi internacionalni fashion film festival na Balkanu koji će prikazivati selekcije radova iz čitavog sveta, prezentovati druge internacionalne festivale ovog tipa, ugostiti mnoge stručnjake iz ove oblasti umetnosti.

Novi Sad, kao centar kulture, umetnosti, mode, filma i dizajna u poslednjih nekoliko godina, biće organizator i modnog filmskog festivala u 2017. godini. Festival će značajno uticati na imidž našeg grada i zemlje, na promociju kulture, te na činjenicu da u gradu postoji ovakav festival koji je trenutno rastući globalni trend. Ovaj festival bi Novom Sadu omogućio da postane kulturno središte Evrope i doprineo bi dobijanju titule Evropske prestonice kulture 2021. godine.

Fokusirajući se na talente i učenje. SFFF će spojiti ljude iz oblasti filma, producente, kreativne agencije, brendove, dizajnere. Eksperti iz oblasti filmske produkcije i modne industrije predstaviće se i nagraditi najbolji film. SFFF predstavljaće nove ideje koje pomeraju granice, bez obzira da li ste umetnik u nastajanju ili već nagrađivani producent. Podstičući da učimo jedni od drugih, SFFF biće internacionalni festival na kojem će se razmenjivati projekcije, iskustva, znanja u oblasti mode, lepote i lifestyle-a.

Serbia Fashion Film Festival – SFFF je uspostavilo partnerstva sa internacionalnim fashion film festivalima, te će ove godine biti prikazivani filmove sa drugih internacionalnih festival: Istanbul Fashion Film Festival, Berlin Fashion Film Festival i Madrid Fashion Film Festival.

SFFF 2017 je otvoreno takmičenje za profesionalce, nove talente i studente iz sektora audio-vizuelnih umetnosti, mode i advertajzinga kojima će prestižni, nezavisni i mulidisciplinaran žiri dodeliti nagrade iz dve kategorije: PROFESSIONAL AWARDS i NEW TALENT AWARDS.

program

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.