Najave Srbija

Sedmi NetWorking Day – Poslovni susreti

NetWorking Day – Poslovni susreti  je događaj koji okuplja preduzetnike, vlasnike mikro, malih preduzeća i sve zainteresovane za razvoj i pokretanje posla, upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera, inspiraciju, druženje, razmenu poslovnih ideja i iskustava.

NetWorking Day – Poslovni susreti  kontinuirano se održava u Beogradu i Novom Sadu već drugu godinu,  i najavljuje novo beogradsko druženje, 08. februara u 18h, u restoranu Azzaro Red Club, Bul.Milutina Milankovića 136a na temu menadžerskog stresa od kojeg nisu pošteđeni ni preduzetnici.

U velikoj želji da pokrenu i održe svoj posao, razviju nove ideje i održe motivaciju, poznato je da preduzetnici  “razmišljaju o svom poslu, čak i kada spavaju”.

Ako ste i vi jedni od njih i ako biste želeli da čujete kako da prepoznate stres, pobedite ga i uživate u poslu koji radite, ako želite da upoznate buduće poslovne partnere, saradnike i ako volite da budete okruženi ljudima sličnim vama, onda  preporučujemo da posetite sedmi događaj NetWorking Day u Beogradu, namenjen preduzetnicima i svima zainteresovanima za “biznis” teme.

Sedmi NetWorking Day u  goste dovodi iskusnog psihijatra i biznis kouča, dr Zorana Ilića, koji se problemom stresa i promena bavi i u okviru interaktivnih radionica namenjenim top menadžerima, Melaniju Pavlović, direktorku kompanije Baumit Srbija, uspešnu i dimaničnu poslovnu damu koja predvodi kompaniju iz oblasti građevine, i preduzetnika, Mišu Cilića iz Jagodine, vlasnika priznate domaće vinarije Cilić Gazdinstvo i  firme Enocentrik doo koja projektuje vinarije širom planete.

Prisustvom na NetWorking Day-u (kupovinom ulaznice preko Eventim servisa, cena 1.000RSD), i vi postajete deo ovog događaja i zahvaljujući tehničkoj podršci kompanije One Click Solutions, dobijate priliku da se dodatno povežete sa posetiocima putem  posebno urađenog servisa.  

Da biste iskoristili ovu mogućnost, potrebno je da se pre dolaska na NetWorking Day, prijavite u formular NetWorking Day posetioci

Sa željom povezivanja i usmeravanja na međusobnu saradnju posetilaca NetWorking Day-a, organizator  uvodi i jedan BONUS, naime, nakon februarskog događaja omogućuje posetiocima, ukoliko žele,  povezivanje sa učesnicima prethodnih nekoliko događaja, tri u Beogradu i jednog u Novom Sadu.

NetWorking Day podržava  Privredna Komora Srbije. Nacionalni pokrovitelj događaja je kompanija Telekom Srbija.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.