Najave Hrvatska

Saznajte što vas sve očekuje na Divine Večeri u Rijeci

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti sreću, zadovoljstvo i uspjeh te kako izbalansirati privatni i poslovni plan. Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života je – meditacija!

Upravo to je tema četvrte Divine Večeri koja se održava 25. veljače od 19 do 21 sati u Rijeci, u Grand hotelu Bonavia, Dolac 4.

Znanstvena istraživanja pokazuju da se 20-minutnom meditacijom postiže opuštanje i duboki odmor kao za vrijeme višesatnog sna, što ima izrazito povoljan učinak na naše fizičko i psihičko zdravlje. Kroz meditaciju svi mentalni procesi se poboljšavaju, jača se koncentracija i pamćenje, budi kreativnost, uklanja napetost i depresija te potiče pozitivno stanje duha. Meditacijom postižemo unutarnji mir i balans, imamo više fizičke energije i elana te postajemo bolji u svemu što radimo.

Na Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider DEP-a, predstavit će meditaciju pomoću koje svatko može živjeti uspješan i balansiran život.

Očekuje vas ugodno druženje uz ostale zanimljive predavače iz Rijeke – Jasenku Zubac i Tamaru Zubak, puno korisnih savjeta i praktičnih vježbi za energizaciju i opuštanje, muzički nastup Sabrine Hebiri – lice s  naslovnice te prekrasne glazbenice iz Rijeke, degustacija zdravih slatkih i slanih slastica uz tople napitke koje nam donosi poznata riječka „Demetra“, pokloni riječkog branda energetskih pločica „First in the Raw“, tombola s bogatim nagradama sponzora i još mnogo toga.

PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:

Ulaznicu možete kupiti putem emaila, telefonski ili u inbox, po promo cijeni od 88 kuna za ranije uplate do 20. 2., a od 21. 2. te na dan samog eventa cijena ulaznice je 108 kn. Kako je broj mjesta ograničen, potrebno je svoju ulaznicu kupiti na vrijeme.

E: pisinam@dep.life,
M: 091 2545 339
F: Divine Energy Park

Kupnjom ulaznice ostvarujete i jedinstvenu priliku da naučite meditaciju koja se uči u sklopu Basic Divine Health Programa po posebno povoljnoj cijeni od 600 kn (redovna cijena tečaja iznosi 1150 kn), te koji se održava u Rijeci 26. i 27. veljače 2017.

O ORGANIZATORU:

Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 15 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.