Najave Srbija

Sajam igračaka u TC Delta City

Od kolekcionarskih igračaka i maskenbala, do irskog plesa i viteških borbi

Tradicionalni Sajam igračaka, jedinstveni događaj za najmlađe, ali i sve ljubitelje kolekcionarskih figura i stripova, održaće se 6. aprila u atrijumu šoping mola Delta City. Ova manifestacija predstavlja sjajnu priliku da se najmlađi uživo sretnu sa svojim omiljenim junacima, a da se mame, tate, tetke i ujaci podsete perioda svog detinjstva.

Ovogodišnji Sajam ugostiće članice Prve Akademije Irskog plesa RIDAS koje će preneti magiju jednog od trenutno najpopularnijih plesova na svetu, kao i članove Udruženja za očuvanje starih zanata i veština „Beli orlovi“, koji će u viteškim oklopima izvesti spektakularne prikaze srednjovekovnih dvoboja.

Najlepše je ostavljeno za kraj, pa će tako ovogodišnji Sajam igračaka zatvoriti veliki dečji maskenbal, kada će se birati najbolji kostim, a za pobednika je obezbeđena nagrada. Kako u okviru Sajma nisu predviđene svlačionice za kostimiranje, preporuka je da učesnici maskenbala dođu na žurku u maskenbal kostimima.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.