Najave Srbija

Rundekove “Ruke” dobile potpuno novo značenje spotom Ljetnjeg kina

Veseli bend iz Postire, obradio je kultnu pesmu Darka Rundeka “Ruke”, a u spotu se pojavljuju deca koja znakovnim jezikom (rukama) izvode numeru zajedno sa muzičarima

Ukulele, klarinet, bubanj i troglasno pjevanje – tako ukratko zvuči Ljetno kino i pesme iz razlicitih razdoblja i stilova, koje u njihovoj obradi sve postaju dobre za ples.

Plakat

Bend je okupio Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Le Cinema, Šo!mazgoon, Picigin band) u leto 2009. na Braču i od tada nastupaju na urnebesnim zabavama na jadranskim ostrvima, u najboljim klubovima, na otvaranju filmskog festivala u Kanu, na velikim glazbenim festivalima InMusic, EXIT… svuda gde je potreban bend koji će zabaviti i rasplesati ekipu.

Višegodišnja saradnja Ljetnog kina s Vladom Divljanom ostala je zabeležena na  EP ”4 GODIŠNJA DOBA” (singlovi Najlepša, Vodim te na more, Samo jednu ljubav imam, Iza osmeha) i na koncertnom albumu  ”Live@TVORNICA KULTURE”.

Ljetno kino će za Beograđane i sve one koji se nađu u Beogradu, nastupiti 30. juna, na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanu. Karte za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima eventim i ddtickets.

Pogledajte spot za pesmu “Ruke” u kojoj deca znakovnim jezikom izvode pesmu zajedno sa muzičarima

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.