Najave Srbija

RU FOAM FEST 6 – Bang La Decks & Niki Belucci u Rumi!

Rumski Foamfest,  najveći festival elektronske muzike u Sremu, održaće se u subotu, 1. Avgusta, na dobro poznatoj lokaciji – sportskim terenima  „Breg“, sa početkom u 21 čas, a završetkom u ranim jutarnjim časovima.

Oni koji su već posećivali ovaj muzičko-vizuelni spektakl znaju da  ECOrganization, organizator ove manifestacije, ne propušta priliku da priredi nezaboravan i jedinstven spektakl kroz sklop sjajne muzike, vrhunske vizuelizacije i ogromne količine pene za kupanje, koja predstavlja savršenu zabavu za vrele letnje dane.

NIKI BELUCCI 2

Na velikoj bini ovogodišnjeg festivala, obožavaoce elektronske muzike čeka pravo uživanje! Pored brojnih domaćih majstora ove muzike, moći će da prisustvuju i nastupu dva svetski poznata izvođača – Niki Belluci i Bang La Decks!

Niki Belucci, mađarska DJ house zvezda  čija je muzika prožeta primesama erotike, kao i sama izvođačica, oduševiće publiku svojim upečatljivim i energičnim nastupom. Ova dama, čuvena u svetu elektronske muzike, hara scenom već 13 godina, te ne postoji deo sveta u kojem poznavaoci dobrog provoda nisu upoznati sa njenim radom. Niki je više puta nominovana za najboljeg ženskog DJ-a na svetu, a pored kvalitetnih setova, retko ko ostaje imun i na njenu lepotu i šarm.

FF-004

Drugi izvođač koji će sigurno oduševiti goste festivala jeste grčki duo Bang La Decks – dvojac koji neumorno ređa hitove – kako na Balkanu, tako i širom sveta, jer je njihov jedinstveni stil koji uključije i tradicionalni grčki melos oborio sa nogu i najveće majstore house muzike. Čuveni hitovi kao što su “Kuedon“, “Utopia“ i “Zouka” rapidno su osvojili simpatije fanova širom sveta, ali i obeležili najbolje letnje provode.

BANG LA DECKS

Pored Niki Belluci i Bang La Decks, u subotu će nastupiti i popularni domaći DJ-evi, kao što su Dima u back2back setu sa kolegom Stolle-tom, perspektivni novosadski producent Jericho Ismael, ali i rezidenti Osaka Vibe, bez kojih ne može da prođe ni jedan RU:FoamFest. Ove godine, njihov nastup će biti drugačiji nego oni na koje je publika navikla, pa će tako celokupno izvođenje propratiti video sadržaj, specijalni efekti, ali i interesantni gosti.

Kroz predhodnih pet godina, koliko festival postoji, primetno je napredovanje u organizaciji i povećanju broja posetilaca, a na ovogodišnjem događaju ECOrganization i partnerski Chameleon donose još veću binu i više zabavnih sadržaja, za fenomenalan vatromet i pirotehniku pobrinuli su se najbolji u regionu – Mirnovec. I ove godine na festivalu vas očekuju neverovatni performeri, go-go igračice kao i brojni promo timovi. Naravno, i ove godine, nije izostala i podrška Opštine Ruma.

BANG LA DECKS 2

Prošle godine, na najvećoj žurci u Vojvodini, provelo se više od 5000 mladih dok se ove godine očekuje da brojka bude još veća.

Ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj, do kraja jula, može se nabaviti po ceni od 699 dinara, dok će na sam dan održavanja žurke cena biti 999 dinara.

https://www.youtube.com/watch?v=wwfu7aLbJU8&feature=youtu.be

Sve informacije o događaju mogu se naći na sajtu festival – www.foamfest.rs.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.