Najave Srbija

DJ Roger Sanchez na otvaranju Belgrade Beer Festa

Kao i svake godine Belgrade Beer Fest je spremio „poslastice“ za ljubitelje elektronkog zvuka. Prve večeri ovogodišnjeg festivala, u sredu 19. avgusta nastupiće njujorški DJ Rodžer Sančez (Roger Sanchez).

Sančez je zavoleo muziku odrastajući osamdesetih u Kvinsu i slušajući začetnike hip-hopa. Zahvaljujući počecima u kreativnoj muzičkoj sredini, idejama i veštinama koje je pokazao, danas je priznati umetnik sa katalogom od preko 2 000 orginalnih pesama i remiksa.

BELGRADE BEER FEST 2015, 19-23. avgust, Ušće
BELGRADE BEER FEST 2015, 19-23. avgust, Ušće

Prvi singl objavio je 1990. pod peseudonimom Egotrip, a naredno izdanje, pod drugim pseudonimom Underground Solution, obezbedio mu je  i prvu turneju. Od tada je Rodžerova karijera u stalnom usponu, a veliki deo obeležili su i čuveni remiksi za izvođače među kojima su Michael Jackson, The Police, Diana Ross, Jamiroquai, Maroon 5 i No Doubt, zahvaljujući kojima je osvojio Gremi nagradu 2003. godine.

 Rodžer Sančez je i pionir miks podkasta i dobitnik prve Best podcast nagrade 2007. godine. Kao veliki zaljubljenik u radio, autor je emisije koja se emituje, svake druge nedelje, u 30 zemalja i ima više od deset miliona slušalaca širom sveta.

 Jedna od najupečatljivijih dimenzija njegove karijere su stalni nastupi u najvećim klubovima na Ibici još od 2000 godine. Od skromnih početaka u Njujorku do glavnih bina na najvećim svetskim festivalima, Rodžer Sančez je svoju karijeru gradio zahvaljujući sjajnom i uvek aktuelnom zvuku kao i armiji fanova koji ga čine jednom od najvećih zvezda dens muzike.      

  Ovog leta, od 19. do 23. avgusta, na Ušću nas očekuje pet dana odlične muzike i atmosfere.

http://www.belgradebeerfest.com/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.