Najave Srbija

Rio Fest 2016

RIO FEST 2016
Dom omladine Beograda, 20. februar, 21h

Februar je mesec tokom kojeg se u Brazilu održava karneval, najveća i najveselija žurka sveta, poznata po muzici, plesu i neverovatno pozitivnoj energiji. 

S obzirom na to da nema svako mogućnost da poseti ovaj jedinstven događaj organizacija Srbija za mlade i Centar brazilske kulture su rešili da deo karnevalsku atmosferu prenesu u Beograd. Svi ljubitelji brazilske kulture su pozvanida posete događaj i osete čari karnevala na prvom Rio Festu koji će se održati u Domu omladine Beograda 20. februara od 21h.

Posetioce očekuje bogat program koji će ih na jedno veče izmestiti na ulice grada plesa, radosti, ljubavi i fudbala. Ne propustite priliku da zaigrate sambu, da uživate u muzici DJ-a iz Brazila, plesnim nastupima, kapueri, kaipirinji…

Maske i kostimi nisu obavezni za ulazak, ali su dobrodošli.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima EVENTIM-a, kancelariji Udruženja Srbija za mlade (Balkanska 18/99, 10-18h) i Centaru brazilske kulture (Bulevar Vojvode Mišića 17, zgrada BIGZ-a 17-21h).

rio fest 2

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.