Razigrajte se pred Beogradski festival igre!

0

Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile ponovo organizuju plesni maraton, koji će se održati u subotu 10. marta na Dorćol Platzu. Pravi ritam će učesnicima obezbediti DJ Miss Millie, a za atmosferu će se pobrinuti pevačica benda Lollobrigida Ida Prester i baletski igrač i muzičar Aleksa Jelić.

Učesnicima nije potrebno prethodno poznavanje različitih stilova plesa jer će se takmičiti u freestyle igri od 20h do 23h. Aleksa Jelić je i ove godine pripremio raznovrsne zadatke „maratoncima“, a za one koji budu najkreativniji i najizdržljiviji Beogradski festival igre i Vip mobile su pripremili lepe nagrade.

Obavezna registracija učesnika obaviće se na licu mesta u periodu od 19 do 20 časova.

Razigravanje je pravi uvod u jubilarni 15. Beogradski festival igre, od 15. marta do 4. aprila, pod sloganom „Prestonica“. U tom periodu će se publici u Beogradu i Novom Sadu predstaviti 15 kompanija iz 14 zemalja. Kompanija Vip mobile već 11 godina, kao glavni partner, podržava Beogradski festival igre, jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend