Radionica Dejvida Periša o dizajnu kreativnog biznisa u Novom Sadu

0

Dejvid Periš je istaknuti britanski ekspert i govornik brojnih međunarodnih konferencija, poslovni savetnik i trener kreativnih preduzetnika, pisac i autor knjiga „T-shirts and Suits“, i „Chase one Rabit“, vodiča za strateško planiranje i vođenje poslovne karijere.

Trening je namenjen preduzetnicima i onima koji žele da započnu poslovnu karijeru koja se zasniva na njihovoj kreativnosti i originalnim idejama. Ovaj trening uz brojne praktične primere razbija mit o tome da su umetnost i talenat nespojivi sa biznisom i fokusira se na rešenja kako na najbolji način spojiti ono najbolje iz ova „dva sveta“.

Radionica „Dizajn kreativnog biznisa“ nije obično predavanje već rafinirani proces koji učesnike sprovodi kroz analizu lične kreativnosti i kako da izgrade poslovnu strategiju koja će im omogućiti da se izdvoje na tržištu i istaknu svoja originalna rešenja i vrednosti.

Cilj radionice je da prisutni nauče da definišu šta je za njih poslovni uspeh u odnosu na njihov životni stil, željene prihode i kreativni potencijal, koje tehnike da koriste zarad sticanja prednosti u odnosu na konkurente, da sagledaju okolnosti i uvide prostor za razvoj svog originalnog posla, razviju adekvatno svoj biznis plan…

Broj mesta je ograničen! Radionica je na engleskom jeziku.

Nakon treninga, od 18 časova učesnici mogu prisustvovati promociji srpskog izdanja e-knjige „T-majce i kravate“ Dejvida Periša.

Više informacija možete pronaći na: Creative Industries Claster of Vojvodina

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend