Najave

Puštene u prodaju karte za festival „Rokanje“

Festival Rokanje održaće se 26. i 27. avgusta na Beogradskoj tvrđavi, na terenima KK „Partizan“ i predstaviće publici najbolje izvođače domaće scene.

Festival Rokanje

Pozivnice koje su Grad Beograd, Beogradska tvrđava i Jelen pivo obezbedili posetiocima za nastup Goblina, Bad Copy-a, Irie Fm-a, Artan Lilija, Lollobrigide i mnogih drugih su raspodeljene putem raznih aktivacija i promocija festivala. Organizatori pozivaju posetioce sa pozivnicama da dođu najkasnije do 20:30h, s obzirom na to da se ulaz sa besplatnim kartama zatvara u 21h. Kako bi se izbegle očekivane gužve, kapije festivala će biti otvorene već od 18:30h.

Usled velikog interesovanja publike, u prodaju je pušten ograničen kontigent od 1000 VIP karata po ceni od 1000 dinara za oba dana festivala, kao i jednodnevne ulaznice po ceni od 500 rsd. Ove ulaznice omogućiće specijalan ulaz na festival bez čekanja u redu. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa od petka 12. avgusta.

Festival Rokanje je raspisao konkurs za autorske bendove ROKAJ I TI koji će imati priliku da otvore prvo i drugo veče festivala. Finalisti su odabarani i nastupaće u pubu Rokanje (Cetinjska 15, Beograd), 12. i 13. avgusta. Ulaz je besplatan, a početak je u 19h.

Prve večeri, 12.8. nastupaju Harlekin, SOSR, Biljke, Shuffle Ar, Counterfate, a druge, 13.8. nastupiće Buč Kesidi, Ledge, Noise Shelter, PPT.

Vidimo se 26. i 27. avgusta na Beogradskoj tvrđavi!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.