Najave Srbija

Prvi UNIQA Wellness & spa festival

U okviru Međunarodnog sajma turizma, u subotu 10. oktobra sa početkom u 10.00h na Novosadskom sajmu biće održan prvi UNIQA Wellness & spa festival u organizaciji časopisa “Turistički Svet”.

Imajući u vidu prognoze Svetske zdravstvene organizacije da će do 2030. godine zaštita zdravlja i briga o zdravlju postati najjača svetska industrija i jedan od najvećih pokretača turističkih kretanja, Belgin Aksoy, inicijator Svetskog dana wellness-a, pozvala je wellness profesionalce širom planete da se ove godine aktivno uključe u promociju wellness filozofije i kulture korišćenja wellness i SPA centara, kao sastavnog dela koncepta aktivnog, zdravog života za najšire slojeve stanovništva.

Prvi "UNIQA Wellness & Spa Fest"

Kompanija UNIQA, kao aktivni promoter zdravih navika i stilova života u cilju prevencije i očuvanja zdravlja, prepoznala je važnost širenja kulture korišćenja wellness usluga i stoga odlučila da podrži prvi festival ovog tipa u Srbiji.

downloadJedan od načina na koji širimo svest građana o važnosti prevencije i brige o zdravlju, jeste kroz MedUNIQA privatno zdravstveno osiguranje, koje građanima obezbeđuje pokriće troškova lečenja u preko 550 najboljih privatnih i državnih zdravstvenih ustanova u 60 gradova, uz dostupnost lekara 24 časa dnevno.

 

Kako su svi klijenti MedUNIQA privatnog  zdravstvenog osiguranja ujedno i članovi UNIQA Vital kluba, koji neguje i promoviše korišćenje wellness usluga, svi oni imaju  mogućnost da iskoriste brojne pogodnosti koje ono pruža,  kao što su:

 

  • popusti u brojnim fitness centrima i spa hotelima širom Srbije
  • prisustvo godišnjim seminarima na temu zdravlja, zdrave ishrane i „stress managementa“
  • saveti fitness trenera

 

U Kongresnom centru Sajma, svi posetioci će se naći u zamišljenoj wellness zoni, u kojoj će, simultano, imati priliku da uživaju u raznovrsnim masažama, vežbaju sa najvećim yoga, fitness i Tai Chi instruktorima, posavetuju se o zdravoj ishrani sa priznatim nutricionistima ili o nezi lepote sa „beauty“ stručnjacima, informišu se o postojećoj wellness ponudi u zemlji i region i degustiraju zdravu hranu u „Healthy Bar-u“. Tokom prvog UNIQA Wellness & spa festivala, ekskluzivno će biti promovisan i prvi wellness ambasador u Srbiji!

 

Zemlja partner prvog  UNIQAWellness & Spa Festa je INDIJA, a ekskluzivni sponzor UNIQA osiguranje!

NAPOMENA: Za kolege iz medija, koji se akredituju najkasnije do četvrtka 08. oktobra, biće organizovan prevoz Beograd-Novi SadBeograd na prvi Wellness & Spa Fest!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.