Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

PRO-FEMINA 2016 a temu “ŠTA ŽENE ŽELE”

Regionalna konferencija magazina LEPOTA&ZDRAVLJE na temu “ŠTA ŽENE ŽELE” biće održana u četvrtak, 14. aprila 2016. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace.
Na konferenciji će se diskutovati o tome šta je stvarno važno za žene i na kom mestu se one nalaze u današnjem društvu. Biće reči i o tome da li je život u ravnoteži danas moguć, kako smo živeli posle rata, u vreme raspada SFRJ, a kako u digitalnoj eri… Pored ovih tema, poznati muškarci će nam otvoreno govoriti o muško-ženskim razlikama u pogledu na život, karijeru, partnerske i porodične odnose.
unnamed
Konferenciji će prisustvovati preko 150 profesionalaca iz oblasti medija, marketinga, PR-a, komunikacije, umetnosti, univerzitetski profesori i studenti, predstavnici najuticajnijih kompanija i medijskih agencija iz celog regiona. Neki od učesnika biće Aleksandra Jerkov, dr Slavica Đukić Dejanović, Tanja Jevđović, Nikola Čanak, Srđan Dinčić, Marko Vidojković, Olja Bećković, Vesna Dedić, Duška Jovanić, Gorica Nešović i mnogi drugi.
U duhu jubileja, pripremili smo i brojna iznenađenja. Kao najtiražniji lifestyle magazine u regionu dodelićemo priznanje PRO-FEMINA AWARD, ženi čiji nas život i delo inspiriše, hrabri i podstiče.
Takođe, posetioci će po prvi put moći da obiđu Expirience Zone sa štandovima najprestižnijih kozmetičkih, modnih, prehrambenih i zdravstvenih brendova, da isprobaju njihove proizvode i tretmane, konsultuju se sa stručnjacima i predahnu u cafe zoni.
Nakon konferencije će uslediti After Work Party povodom 15 godina postojanja magazina Lepota&Zdravlje u Srbiji.
Detaljan program možete pogledati na linku:http://www.lepotaizdravlje.rs/profemina2016/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.