Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Srbija

Prijavite se za Spark.me 2019 startap takmičenje!

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, i koja se po prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, otvorio je prijave za Spark.me 2019 startap takmičenje. Pobednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt Aleji preduzetnika u San Francisku.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz celog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku sveta. Dosadašnji pobednici Spark.me startap takmičenja su Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013). Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2017. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara.

Sve što je potrebno da zainteresovani startapovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu na adresi http://spark.me/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 15. april 2019. godine. Spisak 10 najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 22. aprila, na zvaničnom sajtu konferencije.

Pobednički startap će dobiti priliku da ostvari svoj san i da, od 02. do 04. oktobra 2019. godine u San Francisku, predstavi svoju ideju investitorima iz celog svijeta – dobiće dve povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smeštaj za tri dana za dvije osobe, dve karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2019 i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika”. Konferenciju TechCrunch Disrupt poseti više od 10.000 učesnika i 400 medija, dok je „Aleja preduzetnika“ izložbeni prostor koji okupi preko 1.200 startapova, koji posećuju vodeći američki i svetski investitori, mediji, kao i opšta javnost. Ova nagrada predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspešan posao.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svet budućnosti) i Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svetski autoritet za razvoj programa koji pospešuju inovativnost korporacija). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.