Najave Srbija

Prenos globalnog dobrotvornog koncerta u nedelju na kanalu E! ONE WORLD: TOGETHER AT HOME

U nedelju 19. aprila od 19.00 kanal  E! će prikazati One World: Together At Home (Jedan svet: zajedno kod kuće), specijalni događaj, globalni dobrotvorni koncert, kojim se podiže svest i doprinosi finansiranju za globalnu borbu protiv virusa COVID-19. Organizacija “Global Citizen” i Svetska zdravstvena organizacija udružile su se sa poznatim ličnostima u jedinstvenom šou programu u kome će nastupiti neke od najvećih zvezda današnjice.

Program One World: Together at Home, koji nastavlja uspeh digitalne serije aktivnosti pod istim imenom, ima za cilj da istakne herojske napore zdravstvenih radnika i da pruži podršku Svetskoj zdravstvenoj organizaciji u borbi protiv pandemije.

Ovaj događaj predvodi  Lady Gaga, a ekskluzivne nastupe i pojavljivanja imaće: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz grupe Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder

Dvosatni program vodiće poznati američki trio večernjih emisija: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert i obuhvatiće nastupe najvećih svetskih zvezda koje doniraju multimilionske iznose fondu za solidarnost Svetske zdravstvene  organizacije. 

Ovaj program će ohrabriti gledoce uz eksluzivna pojavljivanja svetski poznatih muzičara, sportista, komičara sa glavnim ciljem da se gledoci edukuju i informišu o rizicima virusa COVID-19, prevenciji i lečenju. Prenos će obuhvatiti intervjue sa stručnjacima Svetske zdravstvene organizacija kao i priče “sa prve linije” medicinskih radnika širom sveta, o njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti kao podsetnik za hitno reagovanje u ovom trenutku.   

Nakon uživo prenosa u subotu 18. aprila, program  One World: Together at Home emitovaće se na kanalu E! u nedelju 19. aprila u 19.00.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.