Najave

Premijere na kanalima Discovery, TLC i Animal Planet

Nemogući graditeljski poduhvati / Premijera

Iza svakog naizgled nemogućeg čuda modernog graditeljstva je istorijski niz pionira koji su osmislili nove tehnike gradnje, rizikovali s neproverenim materijalima i napravili revoluciju u svojoj oblasti. Novi serijal „Nemogući graditeljski poduhvati“ odaje počast njihovim dostignućima. Svaka epizoda detaljno prikazuje kako se grade i kako rade džinovske građevine, zgrade koje obaraju rekorde, ratni brodovi i svemirske letelice. Program otkriva ove savremene tvorevine, ali se takođe vraća u prošlost da bi podsetio na priče o izuzetnim graditeljima čiji tehnološki uspesi su sve ovo omogućili. Kako bi ovakve savremene građevinske strukture ikada nastale bez rada ovih inovatora? Intervjui sa stručnjacima udahnjuju život istoriji graditeljstva i podsećaju kako su ova izuzetna dostignuća oblikovala moderni svet.

Od subote, 11. jula u 20:00 na Discovery kanalu

DSC
Premijere na kanalima Discovery, TLC i Animal Planet

Džinovski mačevi / Premijera

Majk Krohvel i njegov tim su nadaleko poznati po izradi džinovskih čeličnih mačeva. Dok žive i rade na ostrvu Marta’s Vinjard ovi nekonvencionalni ljudi kuju džinovsko čelično oružje po narudžbini i uništavaju sve što im se nađe na putu.

Od srede, 15. jula u 20:00 na Discovery kanalu

The finished brass-plated Greek sword with Verde Patina handle.
The finished brass-plated Greek sword with Verde Patina handle.

Ljubav, požuda ili beg / Premijera

Žene koje imaju velikih problema sa odevanjem obraćaju se modnom stručnjaku Stejsi London za pomoć kako bi njihov neumeren izgled pretvorila iz katastrofalnog u izgled koji izaziva oduševljenje. Stejsi im pokazuje uticaj koji njihovi modni izbori imaju na njihov svakodnevni život pitajući slučajne strance da ocene njihov stil kao „ljubav“, „požudu“ ili „beg“. Svaka žena će morati da skine svoje umetke za kosu, ekstravagantnu odeću i prenaglašenu šminku kako bi krenula od nule. Kada ove žene odbace svoj prethodni stil, Stejsi će ih voditi kroz preobražaj, koji će promeniti izgled i, možda, život svake žene!

Od Subote, 11. jula u 20:00 na TLC kanalu

Stacy London.
Stacy London.

SMRTONOSNA OSTRVA: VULKANSKO OSTRVO

Premijere na kanalima Discovery, TLC i Animal Planet
Premijere na kanalima Discovery, TLC i Animal Planet

Biolog Dejv Salmoni odlazi na smrtonosno ostrvo u legendarnom arhipelagu Galapagos u potrazi za nekim od najčudnijih i najizdržljivijih životinja na svetu.

u petak, 17. jula u 21:55 na Animal Planet kanalu

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.