Predavanje Vladete Jerotića na Pravnom fakultetu u Beogradu

0

Akademik Vladeta Jerotić održaće 15. marta predavanje na Pravnom fakultetu u Beogradu (Bulevar kralja Aleksandra 67) , na temu: „Stalna savremenost Njegoševa“. Predavanje je zakazano za 19 časova.

Vladeta Jerotić je srpski lekar, psihijatar, psihoterapeut i književnik. Rođen je 2. avgusta 1924. godine u Beogradu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a u Švajcarskoj, Nemačkoj i Francuskoj je specijalizovao psihoterapiju. Iza sebe ima mnoštvo knjiga iz religijskih, filozofskih i psihoanalitičkih oblasti. Održao je brojna predavanja u svim gradovima Jugoslavije, a danas predaje u gradovima širom Srbije. Svojim delima i predavanjima ovaj srpski akademik već decenijama inspiriše, podstiče i poziva ljude na intelektualno i duhovno razviće.

Oglašavanje

O autoru

Nikola Ačanski

Egzistiram i u toj egzistenciji jurcam za, po svemu sudeći, nepostojećom suštinom sebe, drugih i prirode. Jurcam poput blesavog psa koji laje na točkove automobila i koji svoju jurnjavu na kraju obično završi pod nekim točkom. Svakog drugog, trećeg dana pomislim da sam je uhvatio, ali svaki put kada otvorim šaku suštine nema.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend