Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Srbija

PR Pitch, prva konferencija o PR-u za mala i srednja preduzeća, početkom maja u Zagrebu

PRglas, prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću, organizovaće prvu konferenciju o PR-u posvećenu malim i srednjim preduzećima – PR Pitch u bioskopu CineStar Zagreb (Branimir centar), u četvrtak, 4. maja 2017, od 9 do 17 časova.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), predsednice Republike Hrvatske, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske zajednice županija i Razvojne agencije Zagreb – TPZ.

Partneri konferencije su CineStar Zagreb, VOX komunikacije i IBS agencija za tržišno komuniciranje.

Prijatelji konferencije su: HUB385, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, NOVA TV, Press clipping, Učilište Profokus, SEEbiz, HRT, Privredni vjesnik, Jabuka TV, Brend kultura, Superbrands Hrvatska, Časopis Poduzetnik, ICT Business, Profitiraj, METRO, Netokracija, Media Marketing i dr.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih preduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju i odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu. Govornici su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, agencija za istraživanja tržišta i predavači.

Publika će na konferenciji biti u prilici da sazna kako rade PR profesionalci i šta sve mogu učiniti za svoje klijente. PR Pitch je idealna prilika za upoznavanje najuspešnijih i najkreativnijih agencija i PR-ovaca u Hrvatskoj i regionu. Koliko je kreativnost važna u komunikaciji i poslovanju malih i srednjih preduzeća saznaćemo kroz studije slučajeva i praktične primere govornika.

Teme konferencije: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za svoju priču?; uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan?; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine i osobni PR; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću i dr.

Predavači: Krešimir Macan, Manjgura, Ankica Mamić, IMC, Ana Tkalac Verčič, EFZG, Božo Skoko, FPZG, Vladimir Preselj, Millenium promocija, Igor Ćutuk, HRT, Lana Hudeček, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Damir Jugo, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, Ermina Duraj, voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije, Tihana Ela Kružić, Press clipping, Davor Runje, Drap, Katarina Exlé, Drap, Marina Bolanča, Abeceda komunikacije, Miroslav Varga, Escape – nositelj franšize LSPR-a, Manuela Šola, Komnikacijski laboratorij, Igor Štefanac, IKEA, Krešimira Rendulić, Prorsus komunikacije, Božidar Babić, Poslovni portreti, Ivona Devčić Ivičić, Nova TV i dr…

Konferencija je namenjena: vlasnicima, menadžerima i zaposlenima u malim i srednjim preduzećima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću kao i ostalim zainteresovanim stručnjacima.

Zašto bi trebali da posetite ovaj događaj? Prvenstveno zbog toga što ćete imati priliku da naučite kako bolje da ispričate vašu PRiču, kako na adekvatan i efikasan način da predstavite svoju uslugu ili proizvod, kako da budete konkurentniji na tržištu, kako da iskoristite odnose s javnošću u svom poslovanju i pronađete dobru agenciju i savetnika za odnose s javnošću i druge poslovne saradnike.

Program PR Pitch konferencije možete pogledati OVDE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.