Najave Srbija

Pozorišna bajka „Lepotica i zver“ 29. novembra u Sava centru

Pozorišna predstava „Lepotica i zver“ u formi muzičko-scenskog spektakla pred publiku stiže u nedelju, 29. novembra na velikoj sceni Sava centra.

Glavne uloge tumače Mirka Vasiljević i Viktor Savić, a u predstavi igraju i Ivan Zekić, Nemanja Janičić, Bora Nenić i Voja Brajović kao narator.

Klasična bajka odenuta u savremeno ruho biće dočarana uz pomoć animirane 3D scenografije i audio-vizuelnih efekata.

Lepotica i zver_2O motivima izbora ove bajke reditelj Igor Damnjanović kaže da je „Lepotica i zver“ za njega „jedna od najbolje napisanih ikada“, ističući da „ova bajka najviše ističe moć lepote, ali one prave, istinske, lepotu duše i onoga što svako od nas nosi u sebi.“

„Ova bajka govori o ljubavi koja je naizgled nemoguća, a upravo je ljubav nešto najlepše. Sama ljubav je lepota i ona čini da je sve moguće. To je bio osnovni motiv da se opredelim za ovu bajku i da je magijom pozorišta oživim. Ako se tome pridoda vizuelni identitet predstave koju pripremamo, u vidu 3D scenografije i efekata kakvi se retko viđaju na ovim prostorima, a naročito retko u predstavama za decu, onda izazov biva još veći“, dodaje Damnjanović.

PosterDoživljaj ove jedinstvene pozorišne predstave upotpuniće brojne muzičke numere koje će pored glumačkog ansambla pratiti i preko 20 plesača i mađioničara.

„Lepotica i zver“ će 29.11. biti izvedena u terminima od 11.00 i 17.00.

Ulaznice po ceni od 500 i 600 dinara mogu se kupiti na blagajni Sava centra i preko Eventim prodajne mreže.

Zvaničan sajt: www.lepoticaizver.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.