Potpuno novo iskustvo za sve koji se bave ljudskim resursima – HR Experience

0

Poslovi Infostud prvi put organizuju konferenciju “HR Experience”, okupljanje vodećih HR stručnjaka, 31. maja, u hotelu Falkensteiner, u Beogradu.

Tim povodom u Beograd dolazi jedan od najboljih menadžment edukatora i gurua Dejv Ulrih (Dave Ulrich), rangiranog kao broj 1 od strane BusinessWeek-a, kojeg je kompanija Fast Company izabrala među 10 najinovativnijih i najkreativnijih lidera, a “HR magazine” jednim od najuticajnijih mislilaca u HR-u.

Na konferenciji “HR Experience” govoriće se o digitalizaciji HR-a i trendovima privlačenja kandidata.

Putem predavanja, diskusija i radionica, svoja iskustva iz ove oblasti podeliće stručnjaci vodećih domaćih i svetskih kompanija. Na događaju će se posebno govoriti o aktuelnim trendovima kao što su brendiranje poslodavaca i privlačenje kandidata. 

Učesnici “HR Experience” će kroz stručna HR znanja i iskustva imati priliku da čuju koji su to novi trendovi u sferi HR-a, kako unaprediti percepciju svoje kompanije u očima kandidata i kako privući najbolje kandidate kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na sajtu www.hrexperience.rs.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend