Najave Srbija

Poslednje pripreme pred spektakl Merlinovog koncerta u Areni

Poslednje pripreme za koncerte Dina Merlina u Kombank areni, 24. i 25. oktobra, uveliko su u toku. Najveća dvorana na Balkanu biće domaćin oko 40 000 fanova tokom dve koncertne večeri, koje će, po svemu sudeći, ponoviti spektakl iz 2011. godine. Ova godina je za Dina ujedno i jubilarna – pre tačno 30 godina snimio je prvu ploču sa bendom Merlin, s koje se izdvojila pesma ,,Kokuzna vremena’’, koja je i danas jedna od omiljenih.

Vlasnik desetina hitova i miljenik svih generacija, pripremio je za Beograđane repertoar od 30 pesama, uključujući i pesme s novog albuma ,,Hotel Nacional’’, koje su već našle put do srca publike, čemu svedoče i višemilionski pregledi na internetu. Merlinu, koji publiku uvek obraduje novim aranžmanima i sjajnim gostujućim instrumentalistima, ovoga puta na sceni će se pridružiti 20 muzičara. Scenski spektakl upotpuniće vrhunska rasveta, K20 Wash i Sharpy svetlosni efekti iz A.LEDA  serije, a dešavanja na sceni biće projektovana i na sfernom LED ekranu.

Beogradska policija saopštila je da će u saradnji sa organizatorom, službama obezbeđenja, te ekipama hitne pomoći, sprovesti sve potrebne mere kako bi koncert protekao u najboljem redu. Podsećamo da je pre četiri godine, uprkos procenama rizika i protestima desničarskih organizacija, koncert održan bez incidenata i na radost desetina hiljada obožavalaca. Organizatori pozivaju sve posetioce da zbog velike gužve, ali i povećane kontrole i pretresa posetilaca, pred Kombank arenu dođu ranije. Ulaz će biti otvoren od 17.30h, a kontrola karata odvijaće se na prilaznom stepeništu. Iz organizacije takođe apeluju da sa sobom na koncert ne nosite transparente, zastave, upaljače, šminku, parfeme, kišobrane, kovani novac, te hranu i tekućine, koje neće biti moguće uneti u dvoranu, usled detaljne kontrole obezbeđenja. Koncert počinje u 20 časova i trajaće 2h i 15min.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.