Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Poklanjamo vam karte za doček Nove Godine! – Splav TAG

Ukoliko još niste odlučili gde biste išli za doček Nove Godine, uredništvo Adria Daily magazina vam preporučuje splav Tag! Snega ove godine će biti manje nego ranijih godina, a temperatura u Novogodišnjoj noći će i te kako biti podnošljiva. Organizatori su se svakako pobrinuli da vam na splavu bude toplo, udobno i da se osećate kako kod kuće.

Ekipa magazina je obišla splav Tag kako bismo se uverili u pripreme, odnosno u organizaciju za doček Nove Godine, a i reprizu.

Evo šta vam splav Tag nudi:

Muzika

U Novogodišnjoj noći zabavljaće vas šestočlani sastav iskusnog StandBy benda koji i te kako prave dobru atmosferu. StandBy vam je verovatno poznat jer su nastupali u mnogim gradovima u Srbiji, a i šire. Njihov repertoar počinje od Rok muzike, sviraće vam i domaći Pop, naravno i strani. Nakon zagrevanja frotmen benda, Boris Načić, zapevat će najnovije domaće hitove, potom će bend svirati i Folk a kasnije i Narodnu muziku. Dakle, StandBy bend će vam svirati SVE! A ukoliko ste dovoljno raspoloženi, i ukoliko znate da pevate, mi ćemo vam srediti i mikrofon. Verujte nam na reč, ovaj bend je toliko pozitivan da će vam definitivno napraviti takvu atmosferu da se osećate potpuno slobodni!

Hrana

Mi smo već videli šta će biti na meniju za novogodišnju noć, takođe bili smo i ranije te smo iskusili određenu hranu koja će biti spremana u velikoj količini za 31. decembar. Dakle, topla i hladna predjela, sirevi, roštilj, poslastice i još mnogo ukusne hrane!
Evo kratak spisak:

STARTERI:

– Selekcija sireva
– Selekcija narezaka i proja

TOPLA PREDJELA:

– Pohovani kačkavalj
– Pene sa ćuretinom u gorgonzola sosu
– piletina u sosu

GLAVNA JELA:

– Rolovano pileće belo meso
– Ćevapi
– Rolovana pileća džigerica
– Roštiljska kobasica
– Bela vešalica

SALATE:

– Grčka salata
– Sezonske salate

POSLASTICE:

– Kolači

Piće

Nama je ovo, pored muzike, presudno ukoliko želimo da provedemo novogodišnju noć na splavu Tag, moramo znati šta dobijamo za novac, odnosno koliko i koje piće, pored hrane koju ćemo imati. Dakle, NEOGRANIČENO DOMAĆE PIĆE! U stvari to nije sve. Mi želimo da pijemo i strana pića, te ćemo stoga imati I NEOGRANIČENA STRANA PIĆA! 

Koliko je potrebno da platimo za ovu neverovatnu ponudu? 

Obišli smo mnoge klubove, kafane i restorane. Cene variraju, negde imate predjelo i domaće piće, negde nemate predjelo. A na većini mesta plaćate samo ulaz gde nemate besplatno piće niti hranu. Uglavnom na mnogim mestima su cene skoro iste.

Cena za splav TAG je 55 evra gde dobijate sve gore navedeno. I ukusnu hranu i domaće&strano piće!

Poklanjamo vam dve karte za doček Nove Godine na splavu Tag

Sve što je potrebno da uradite jeste da šerujete na svoj Fejsbuk i/ili Twitter profil ovaj članak uz haštag #AdriaDailyTag (objava mora biti javna – public) i da kratko i jasno na zanimljiv način napišete zašto biste voleli da dođete na splav Tag

Adresa&Info: 

Splav Tag se nalazi na Savskom Keju, tako da vam je centar blizu. Žurka počinje u 22:00h i trajaće do 04:00h!

Za ostale informacije i rezervacije, pozovite: 064/ 38 68 888

Za novogodišnju reprizu na splavu Tag biće Di-džej. Uskoro više informacija o tome.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.