Najave Srbija

Počinje takmičenje za zvanične blogere Spark.me konferencije 2016

Otvorene su prijave za takmičenje za zvanične blogere jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima. Novina ove godine je što blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji“, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe i da popuni prijavu OVDE. Rok za prijavu je 28. februar. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće 15. marta objavljen na sajtu Spark.me konferencije.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice „Mediteran“ (u kojem će konferencija biti održana), kao ikrstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi dva blog posta (ili dva vloga ili dva podkasta) na temu Spark.me do 15. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Prvi potvrđeni Spark.me predavač je Džon Bredford (Jon Bradford), jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi. Bredford je suosnivač F6S (startap zajednice koja okuplja više od milion startapova i njihovih osnivača, te na svojoj online platformi pruža informacije o resursima koji su im potrebni za razvoj) i Tech.eu (tehnološkog bloga koji na jednom mjestu donosi novosti i priče o evropskoj tehnološkoj industriji). Drugi potvrđeni predavač je Eni Mašon (Annie Machon), bivša agentica MI5, britanske domaće kontraobavještajne i bezbjednosne agencije.Mašon je napustila MI5 1996. godine, kako bi pomogla u razotkrivanju kriminalnih radnji i nekompetentnosti britanskih obavještajnih službi. Danas je Mašon prepoznata kao pisac, analitičar, međunarodni govornik i stručnjak u oblastima bezbjednosti, privatnosti, slobode štampe i medija, borbe protiv terorizma i rata protiv narkotika.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Twitter nalogu.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.