Najave Srbija

Planirate zaposlenje ili bolju radnu poziciju? Ojačajte svoje veštine javnog govora!

U ponedeljak, 25. decembra od 17h u In Centru (Cara Lazara 5-7, Beograd) biće održana prva radionica o veštinama javnog govora.

Radionica  “Kako postati izuzetan javni govornik” je namenjena svakome ko želi da dominira kada govori ili predstavlja svoje proizvode ili usluge. Napravljena je od strane jednog od najiskusnijih i najcenjenih medija kouča iz UK, Alana Stivensa koji je trenirao veliki broj glumaca, sportista, javnih ličnosti, državnika i direktora različitih kompanija. Alan će nam otkriti tajne koje vrhunski govornici koriste da bi zadivili svoju publiku u svakom trenutku.

Biti u stanju održati briljantan govor je jedna od ključnih veština svakoga ko želi da promoviše sebe ili svoju kompaniju. Ovaj program pruža detaljne savete o svim aspektima profesije govornika, od pripreme do ovacija.

TEME SEMINARA:

Radionica je zamišljena tako da nudi zanimljive vežbe i simulacije i što je najvažnije naučićete različite tehnike i alate koji će vaše govorničke veštine dovesti na jedan zavidan nivo.
Ovaj kurs pokriva teme: vizualizacije, strukture govora, povezivanje sa publikom, storytelling, kako prevazići tremu i strah, na koji način zaključiti vaš govor, a sve to kroz zanimljiva predavanja, vežbe koje će vam pomoći da odmah savladate ponuđene tehnike i simulacije koje značajno doprinose da ove tehnike i alati postanu deo vaše uobičajene govorničke rutine. Za detaljan program pogledajte website .

Cena ove radionice je 4500 dinara. Za studente je obezbeđena specijalna pogodnost, pa oni mogu pohađati radiocnicu po ceni od 2500 dinara.

Naredna radionica biće održana 25. januara 2018. godine.

About the author

Stefan Mihajlovski

Stefan Mihajlovski

Diplomirani komunikolog. Student master programa Proizvodnja TV serija. Pisac knjiga ''14 dana karantina''. ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.