Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Peta regionalna konferencija #ProFemina2017

Peta po redu regionalna ProFemina konferencija, u organizaciji magazina “Lepota i zdravlje” održaće se 11.aprila od 10 do 19h, u Mikser House-u (Karađorđeva 46).

Kako navode organizatori, mnogo je razloga da tog dana budete baš u Mikseru na ProFemina konferenciji jer će se razgovarati o mnogobrojnim važnim životnim temama, o društvenoj odgovornosti, ali i o savetima u vezi sa izgledom, zdravljem, stilom i smislom života. Očekuju vas, poručuju, odgovori na mnoga pitanja, susreti sa relevantnim stručnjacima iz mnogih oblasti, ali i izlaganja koja navode na promenu i snažno motivišu.

Već sada možete obezbediti svoje mesto na ProFemina konferenciji. Do 10. aprila kotizacija je 1.990 dinara, a na dan konferencije 2.500. Uz svaku kotizaciju dobija se beauty bag, čija će sadržina još nekoliko dana ostati izenenađenje. Organizatori otkrivaju da će biti još atraktivniji od beauty box-ova, koje ste zavoleli prošle godine. Skeniranu uplatnicu o plaćenoj kotizaciji možete poslati na mejl pr@color.rs ili je na dan konferencije doneti u Mikser house.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.