Najave Srbija

Pera Krstajić & Group u Soul Society

Predstavljamo vam zanimljiv  jazz muzički sastav, u kome učestvuju najcenjeniji muzičari beogradske scene.  Ako ste džezofil iz Beograda, nema sumnje da su vam ova imena poznata od ranije.

Vasil Hadzimanov / Klavijaure, Nenad Gajin / Gitara, Pedja MIlutonovic / Bubanj, Rastko Obradovic / Alt sax, Jana Rancic / Vokal I specijalni gost Jovan Pavlovic.

Žanrovski obogaćen, osvežen i nadahnut kreativnošću, iskusnih majstora džeza i njihovih sledbenika na putu 05.01.2017. nastuće u Soul Society u Drtinčićevoj Neizmerno daroviti i u istoj meri harizmatični najmlađi i najtalentovaniji muzičar, basista Petar Krstajić, dobio je je stipendiju Berklijevog muzičkog koleđža u Bostonu. Do sada je koncertno nastupao uz Vasila Hađžimanova i Dejvida Binija.  Na ovom nastupu će biti predstavljena njihova autorska muzika, sa dosta jazza I zvuka Balkana.

Ovi momci postavili su sebi za cilj da pokažu kako mladi muzičari džeza mogu da budu u punoj snazi i, samim tim, nastojali da očiste džez od stega predrasuda koje su neminovno prisutne. Džez nije intelektualna muzika namenjena određenoj ciljnoj, starosnoj grupi; kao što biva sa svakom vrstom muzike, džez jednostavno (za)volite ili ne.

Cena ulaznice: 400 dinara

Soul Society Stari Bitef
063377483

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.