Najave Srbija

PEPSI ponosni partner BG Zime

Ove godine nas očekuje nešto sasvim drugačije za novogodišnje praznike. Pod pokroviteljstvom grada Beograda, u organizaciji CEBEF-a, Beogradska Zima (BG Zima)  pružiće svim posetiocima glavnog grada nezaboravan provod od 01.12. do 31.12.2018. godine. Ponosni partner ovogodišnje manifestacije je PEPSI.

,,Presrećni smo što smo u godini jubileja naše kompanije A&P doo, u kojoj proslavljamo 20. godina poslovanja, postali i ponosni partner BG Zime. Smatramo da je ovo idealna prilika da nas javnost još bolje upozna i na najbolji način uživa u programu i Pepsiju. Naš brend će se naći na sva tri mesta ovog nesvakidašnjeg događaja i sigurni smo da ćemo se svi zajedno lepo provesti. Pozivamo Vas da dođete na BG zimu da nazdravimo novim uspesima.“, kaže Marko Cvetković, direktor marketinga kompanije Andreou & Paraskevaides d.o.o., ovlašćene PepsiCo punionice.

Marko Cvetković – direktor marketinga Pepsija, Lena Kovačević, Milan Đurđević – Neverne bebe, Žarko Kovačević, Bagaja, Goran Vesić – zamenik gradonačelnika Beograda, Damir Handanović – direktor CEBEF-a, Haris Dzinović, Ivan Karl – gradski sekretar za kulturu

BG Zima će zauzeti tri poznate lokacije u Beogradu i raznovrsnom ponudom omogućiti svima da uživaju u lepim zimskim danima. Glavna postavka će biti ispred Kombank dvorane, gde nas očekuje klizalište, sankalište, bina za predstave, muzika i još puno toga. Poseban deo biće posvećen onima koji vole da igraju video igrice, pa će u okviru RockStar gejming zone, moći da se oprobaju u svojim veštinama za dzojstikom. RockStar je najpoznatije energetsko piće koje je stiglo i u Srbiju i koje će se potruditi da zabava bude dobra.

Ispred Skupštine grada čeka nas spektakuaran koncert, kako pre samo dočeka, tako i na sam doček Nove godine. Glavne zvezde dočeka će biti Haris Dzinović, Bajaga i Saša Kovačević.

Po prvi put u Beogradu, na trgu Slavija, posetioci će moći da uživaju u bioskopu na otvorenom. Za tri dana (30.12.2018 – 01.01.2019) su predviđene projekcije nekoliko filmova, a da se dobro ugrejemo pobrinuće se Pepsi, koji će za sve prisutne obezbediti ćebiće i napitke.

BG Zima kreće uskoro, vidimo se? Detaljnije na beogradskazima.rs

#LoveItLiveItTasteIt #PepsiSrbija

 

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.