Najave Crna Gora Srbija

Otvorene prijave za Spark.me startap takmičenje

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je otvorio prijave za Spark.me startap takmičenje. Pobednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz celog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje ideje predstave ostatku sveta. Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su nastali nakon 20. septembra 2014. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje TechCrunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati u TechCrunch Disrupt „Aleji preduzetnika“, izložbenom prostoru za potencijalno uspešne projekte i kompanije, koji posećuju vodeći američki i svetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspešan posao.

SparkMeDay1.383

Sve što zainteresovani startapovi treba da urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 4. maj 2016. godine. Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me, 11. maja 2016. godine. Najbolje ocenjeni startap će dobiti dve povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smeštaj za tri dana za dve osobe i priliku da od 12. do 14. septembra u San Francisku ostvare svoj san i predstave svoju ideju investitorima iz celog sveta.

Da je Spark.me pravo mjesto za startapove željne napretka govori i činjenica da će učesnici konferencije moći da uče od najzvučnijih imena startap sveta, kao što su Džon Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Marvin Liao (partner u jednom od najpoznatijih startap akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline) i Dejv Hejns (član investicionog tima Seedcampa, fonda sa sedištem u Londonu specijalizovanog za prvu rundu investiranja u startapove).

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, sveta tehnologije i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator konferencije je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Reč je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprede svoje poslovanje, kao i da osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.