Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Otvorene prijave za Spark.me 2017 startap takmičenje

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, je otvorio prijave za Spark.me startap takmičenje. Pobednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku. Novina ove godine je posebna nagrada za drugo rangirani tim, koji će imati priliku da provede 14 dana u rezidenciji za startapove, Startup Embassy, koja se nalazi u Palo Altu u Silicijumskoj dolini, koja je ujedno i ovogodišnji sponzor Spark.me konferencije.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz celog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku sveta. Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2015. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje TechCrunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati u TechCrunch Disrupt „Aleji preduzetnika“, izložbenom prostoru za potencijalno uspešne projekte i kompanije, koji posećuju vodeći američki i svetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspešan posao.

Sve što zainteresovani startapovi treba da urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu OVDE, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 30. april 2017. godine. Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me, 19. maja 2017. godine. Najbolje ocenjeni startap će dobiti dve povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smeštaj za tri dana za dve osobe i priliku da od 18. do 20. septembra u San Francisku ostvare svoj san i predstave svoju ideju investitorima iz celog sveta. Drugo rangirani tim će dobiti priliku da provede 14 dana u rezidenciji za startapove, Startup Embassy, koja se nalazi u Palo Altu u Silicijumskoj dolini, koja je ujedno i ovogodišnji sponzor Spark.me konferencije. Bitno je napomenuti da druga nagrada ne podrazumeva pokrivene troškove prevoza.

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, a više informacija možete pronaći na sajtu konferencije, Fejsbuk stranici i Tviter nalogu organizatora.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.