Najave Srbija

Otvoren konkurs za ovogodišnje JACK ZVEZDE na Exit-u

Jack Daniel’s Experience (JDX) backstage na EXIT-u i ove godine je u potrazi za muzičkim talentima, a četvoro odabranih kandidata koji se prijave na aktuelni konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, dobiće priliku da pored ulaznica za sve dane EXIT festivala osvoje i jednosatni DJ nastup u popularnoj festivalskoj oazi, odmah iza glavne festivalske bine.

JACK STAR_heder 2016

Potraga za JACK ZVEZDOM traje četvrtu godinu za redom, a nastala je u želji da se poznavaocima muzike i svima koji uživaju u njenom stvaranju, pruži mogućnost da se iskažu i podele svoj doživljaj muzike u jedinstvenom festivalskom ambijentu Jack Daniel’s Backstage na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Mogućnost prijave imaju sva punoletna lica, a prijavnom formularu moguće je pristupiti samo sa računara kroz poseban tab na Facebook stranici Jack Daniel’s Srbija.  Konkurs je otvoren do nedelje, 26. juna!

Tokom četiri dana u JDX Backstage-u priliku da se predstave dobiće  izabrani kandidati konkursa,a posetioci su već navikli na autentične nastupe poznatih ličnosti i raznovrsne muzičke senzacije brojnih domaćih i bendova iz regiona, koji tradicionalno okupljaju rekordan broj ljudi iz godine u godinu.

O četvoro najsrećnijih kandidata odlučivaće stručni žiri, a na njihovu odluku uticaće odabir pesama, odgovori u prijavi, kao i glavni kriterijum – poznavanje muzičke istorije.  Baš kao što je iza Jacka Daniela, avanturiste i pionira autentične zabave, ostala bogata zaostavština, koja se pronosi svetom već 150 godina, tako i iza vas može ostati jedinstveni muzički otisak i nezaboravno iskustvo koje će postati vaša lična legenda.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.