Najave Srbija

Otvaranje drugog „Bašta bazara”

Drugi po redu „Bašta bazar” biće održan u Beogradu u toku ovog vikenda, to jest 1 i 2. septembra 2018, a amenjen je svima koji traže inspiraciju u prirodi za uređenje svog doma ili bašte.

I ovoga puta, „Bašta bazar” će biti održan u prostoru art komune „Dorćol Platz” u Dobračinoj 59b. Ovo je odlična prilika da pre kraja leta pronađete biljke, baštenski aksesoar, različite rukotvorine od prirodnih materijala, zimnicu, hranu koja je napravljena od prirodnih sastojaka ili jednostavno uživate u mirisima i ukusima koje nudi ova manifestacija.

U nedelju će od 14 časova biti organizovana „Mala škola disanja” sa Peđom Gnjatićem iz Joga studija „Shiva Shakti”. U toku ovog časa svi prisutni će dobiti praktične lekcije o pravilnom disanju, koje je naš najvitalniji i najvažniji fizički i energetski aktivni proces, a joga je fantastičan protivbalans sedalačkom životu i način da se naša sposobnost da dišemo punim plućima poveća. Takođe, u toku oba dana postojaće i kutak za dečju igru, kao i besplatne radionice, koju će voditi kreativci iz studija „Credo Casa Toys”, a koji se bave izradom edukativnih igračaka od prirodnog drveta.

Kupovinom proizvoda na „Bašta bazaru” direktno podržavate male lokalne rasadnike iz okoline Beograda, koji će ponuditi biljke za enterijer i eksterijer, kao i proizvođače unikatnih rukotvorina.

Radno vreme „Bašta bazara”, čiji su organizatori udruženje „Ekonaut”, „Beogradski festival cveća” i art komuna „Dorćol Platz”, jeste od 10 do 19 časova, dok je ulaz besplatan.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.