Najave Srbija

Ostalo još malo vremena do novih Dijaloga

Kristijan Molnar, radoznali DJ i autor radio emisije „Christallization Radio Show“  pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u utorak, 21.marta u kafe-knjižari „Meduza“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o svojim iskustvima puštanja muzike u inostranstvu, šta se dešava iza kulisa u izradi njegove emisije i kako on doživljava muziku.

Kristijan Molnar je do sada je imao prilike da nastupa širom Srbije i Evrope uključujući EXIT festival i Love Fest, kao i Amsterdam, Pariz I Cirih.  Voli da eksperimentiše različitim muzičkim žanrovima, kao što su disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk I soul. U svojoj emisiji, trudi se da predstavi najnovije trendove u elektronskoj muzici uz promovisanje globalnih i domaćih umetnika kroz brojne gostujuće mikseve i intervjue.  

http://www.christallization.rs/

https://www.facebook.com/djkristijanmolnar/

__________________________

Dijalozi predstavljaju ciklus neformalnih razgovora sa ciljem deljenja kako uspeha, tako i neuspeha, radi podizanja svesti o značaju neformalnog obrazovanja i ličnog razvoja. Jedanput mesečno, diskusije vode uspešni predstavnici raznih oblasti, kao što su umetnost, kultura, mediji ili tehnologija. 

Ovaj događaj organizuje Gradska Gerila uz podršku Goethe-Instituta u Beogradu.

www.cityguerilla.org

https://www.facebook.com/dijalozi/

https://www.facebook.com/gradskagerila/

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.