Najave Srbija

Originalna bioskopska projekcija najboljih reklama

Kao i do sada, i ove 16. godine imamo zadovoljstvo da sa vama podelimo originalnu bioskopsku projekciju najboljih reklama, koju nam je spremio Jean Marie Boursicot,vlasnik najveće reklamoteke na svetu „JMB“.

Zaboravite na njihovu komercijalnu dimenziju. Noć Reklamoždera slavi njihovu kreativnu, umetničku i filmsku stranu.
U ovogodišnjem, mts Noć Reklamoždera programu, videćete mnogo novih, uzbudljivih, egzotičnih, potpuno neočekivanih i urnebesno zabavnih reklama.

Muzika i velike muzičke zvezde su inspiracija ovogodišnjeg izdanja. Od Elton John-a, Lady Gage, Justin Biber-a do Noor Jehan-a (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih), preko Tony Benett-a, Snoop Dog-a i naravno  Pharel Williams-a. Sve ove zvezde su deo fantastičnih reklama. Velika Britanija je na vrhuncu kretivnosti.

plakat NR 2015 mediji

Popov, svetski poznat ruski klovn, pojavljuje se u veoma emotivnim i visoko umeničkim reklamama.

Serija japanskih reklama za donji veš.

Tribute „Gradu svetlosti“- divne pariske reklame od 50-tih do danas.

Reklame koje će vas oduševiti i to iz zemalja iz koji ne očekujete: Ivory Coast, Pakistan, Angola, Vijetnam, Nigerija, Gvatemala, Mozambik…

I nekoliko naših reklama u svetskoj turneji, a koje su to reklame videće u najnovijem programu, koji vas čeka 28. novembra u Sava Centru.

Smestite se udobno u svoju fotelju u Sava Centru i uživajte u visečasovnoj selekciji najkraćih filmova, sublimaciji kreativnosti, ideja i trendova u svetu advertajzinga i fenomenalnoj  žurci  koju zajedno čine pokrovitelji  i prijatelji manifestacije, kompanije: mts, Samsung, Sensation, Black ‘n’ Easy, Frikom, Uniqa, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28.novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima i online Eventim-a, kao i Gigs Tix i knjižarama Vulkan.
Cena ulaznica: 800rsd

Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja (IIO) , International Advertising Association (IAA), Turisticka organizacija Beograd, Institut Francuske u Srbiji i hotel Zepter.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.