Najave Bosna i Hercegovina

Održavanje petog Međunarodnog sajma energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”

U Kongresnom i prostornom centru hotela „Hills, Termal & Spa Resort” u Sarajevu, u toku dva dana trajanja – 24. i 25. oktobra 2018, a po peti put zaredom, Međunarodni sajam energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH” otvoriće svoja vrata biznis liderima, donosiocima odluka i domaćim i stranim stručnjacima.

(Fotografija: Kongresni i prostorni centar hotela „Hills, Termal & Spa Resort”, Sarajevo; © Hotel Hills)

Grupni štandovi na ovom velikom sajmu, koji je internacionalnog karaktera, idealna su prilika za prezentaciju i povezivanje malih, srednjih i start-ap kompanija iz regije. U toku dvodnevnog održavanja, „RENEXPO® BiH” poseti više od 2.000 stručnjaka, gde se nalazi oko 80 izlagača, odnosno preko 700 učesnika održi konferencije na različitim temama, kao što su: obnovljivi izvori energije, zaštita životne sredine, upravljanje vodanim resursima, energetska efikasnost i slično.

Zato, bez razmišljanja, budite i Vi među kompanijama koje su već poklonile svoje poverenje Međunarodnom sajmu energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”!

 (Fotografija: Peti Međunarodni sajam energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”, 2018; © RENEXPO® BiH)

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.