Održavanje petog Međunarodnog sajma energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”

0

U Kongresnom i prostornom centru hotela „Hills, Termal & Spa Resort” u Sarajevu, u toku dva dana trajanja – 24. i 25. oktobra 2018, a po peti put zaredom, Međunarodni sajam energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH” otvoriće svoja vrata biznis liderima, donosiocima odluka i domaćim i stranim stručnjacima.

(Fotografija: Kongresni i prostorni centar hotela „Hills, Termal & Spa Resort”, Sarajevo; © Hotel Hills)

Grupni štandovi na ovom velikom sajmu, koji je internacionalnog karaktera, idealna su prilika za prezentaciju i povezivanje malih, srednjih i start-ap kompanija iz regije. U toku dvodnevnog održavanja, „RENEXPO® BiH” poseti više od 2.000 stručnjaka, gde se nalazi oko 80 izlagača, odnosno preko 700 učesnika održi konferencije na različitim temama, kao što su: obnovljivi izvori energije, zaštita životne sredine, upravljanje vodanim resursima, energetska efikasnost i slično.

Zato, bez razmišljanja, budite i Vi među kompanijama koje su već poklonile svoje poverenje Međunarodnom sajmu energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”!

 (Fotografija: Peti Međunarodni sajam energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”, 2018; © RENEXPO® BiH)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend