O novim trendovima u sferi modernih komunikacija na konferenciji PRilika 2016

0

Jedna od najpopularnijih regionalnih konferencija, PRilika, koju već tradicionalno organizuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću, održaće se u hotelu Metropol, 2. i 3. decembra 2016. Osmo izdanje konferencije okupiće neke od najpoznatijih međunarodnih i domaćih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću koji će govoriti o globalnim trendovima, a učesnicima će predstaviti aktuelna dešavanja i pravce razvoja komunikacija.

„Naša priča je ono što nas izdvaja od drugih. Vođene brzim promenama u tehnološkom smislu i na tržištu uopšte, kompanije nastoje da na što originalniji i interaktivniji način predstave svoje proizvode i usluge. VR, AR, interaktivni bilbordi, samo su neki od trendova koji su aktuelni u svetu, a sve više i kod nas. Prateći dosadašnju tradiciju konferencije, i ove godine smo okupili veliki broj renomiranih stručnjaka koji će zajedno ovaj događaj učiniti vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke“, izjavila je Jelena Šarenac, predsednica Upravnog odbora DSOJ.

Pod sloganom „New age. New trends. New communication“ ovogodišnja PRilika će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona.

Publika u Beogradu će tako imati priliku da čuje profesora Skot E. Felmana, dugogodišnjeg istraživača na polju veštačke inteligencije i robotike i čoveka koji je 1982. predložio korišćenje simbola smajli, iz čega je nastao svetski fenomen online emotikona.

Sa posebnim ponosom, ovogodišnja PRlika ugostiće Nadava Aviana, Global PR Lead-a u kompaniji ‎Viber, dok će izvršni direktor za komunikacije kompanije Mubadala Brajan Lot, približiti kako PR funkcioniše na Bliskom Istoku. Teodora Migdalovici, trener kreativnog mišljenja održaće radionicu na temu upotrebe kreativnosti u PR-u, dok će nas Lazar Džamić, dugogodišnji kreativni strateg u Google ZOO EMEA, posavetovati kako da prilagodimo PR alate u savremenom digitalnom svetu u kome nikad nije bilo lakše izbeći neki promotivni sadržaj.

Među učesnicima su i Maksim Behar, predsednik Međunarodne mreže organizacija za odnose sa javnošću, Barbara Krajnc, konsultant za korporativne komunikacije i dugogodišnja direktorka Golden Drum Festivala, Tamara Bulok, partner Altitude Strategies i direktor Hanson Search kompanije, Arun Suhadman, predsednik i glavni urednik Holms Report-a, Kristina Ercegović, osnivač regionalnog projekta Business Café koja će govoriti o moći networkinga, Ana Šimunović, PR-a Filmskog festivala u Puli, Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorka za Jugoistočnu Evropu agencije Grayling, Anđelko Trpković, Izvršni direktor Publicis One Srbija, Milica Stefanović, Senior Public Affairs Manager u kompaniji Coca-Cola i Ana Mirković, izvršna direktorka Digital Marketing Institute.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na sajtu organizatora.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend