Novi izazov za trkače – uskoro počinje 4. BOOST Belgrade trka!

0

Počinje nova sezona trčanja, a svi koji žele da poboljšaju rezultat ili osvoje neku novu trku polako ubrzavaju tempo. Spremaju se za četvrtu #BOOST Belgrade trku, koja se održava u subotu, 12. septembra na Kalemegdanu, Donji grad sa početkom u 11 časova. Trči se pet krugova ukupne dužine 5km.

adidas Boost Belgrade 4 Foto Antonio Ahel

adidas Boost Belgrade 4 Foto Antonio Ahel

Ova trka će biti i svojevrstan test, provera kondicije za sve trkače koji se spremaju za velike trkačke događaje, kao što su maratoni u Budimpešti, Ljubljani, beogradski Open Run ili Njujorški maraton. „BOOST Belgrade“ trka je besplatna i otvorena za sve, a broj učesnika nije ograničen. Potrebno je prijaviti se putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs jer samo tako i najsporiji trkači koji prođu kroz cilj imaju šansu da osvoje poklon. Prijava je već uveliko počela i trajaće do 11. septembra, a nakon trke biće izvučen srećni startni broj trkača koji će na poklon dobiti adidas boost patike.

adidas Boost Belgrade 2 Foto Antonio Ahel

adidas Boost Belgrade 2 Foto Antonio Ahel

„BOOST Belgrade“ trke su za kratko vreme postale popularne jer okupljaju najbolje trkačke ekipe i članove brojnih trkačkih klubova, a svako ko prođe kroz cilj osvaja narukvicu u boji trke, simboličan dokaz da su istrčali kilometre različitih lokacija Beograda. Svi koji sakupe sve 4 #boostbelgrade narukvice, i potom učestvuju u „adidas Open run“ trci (3. oktobra) osvojiće adidas poklon iznenađenje.

#boostbelgrade

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend