Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Nove emisije na Discovery, TLC i Animal Planet

Za period od 26. decembra do 01. januara.

Zemlja iz svemira / Premijera

U potpuno novoj seriji „Zemlja iz svemira“, istražite kako sateliti koji kruže oko naše planete prave neverovatne i neobične slike i otkrijte neverovatne pojave. Iz jedinstvene perspektive svemira, ove fotografije nameću pitanje šta je to, zaboga!? Pomoću napredne umetničke tehnologije, građevine i gradovi koji su bili izgubljeni hiljadama godina najzad su otkriveni. U ovoj seriji jedna slika možda je odgovor na pitanje gde se nalazi bašta raja, a druga prikazuje ogromne cunamije koji nestaju bez traga. Otkriven je zlatni grad El Dorado u Amazoniji, zlokobno jezero boje krvi u Bagdadu, kao i vir u okeanu veličine Konektikata. Uz pomoć stručnjaka i svedoka, emisija „Zemlja iz svemira“ istražuje čudesne slike i analizira mesta na zemlji da bi otkrila zapanjujuće misterije koje te slike iz svemira nameću.

Od petka, 1. januara u 20:00 na Discovery kanalu

Phillip Karber from China's Secret Weapon mystery.
Phillip Karber from China’s Secret Weapon mystery.

Kuća za venčanje

Petoro organiztora venčanja preuzimaju seosko imanje i pretvaraju ga u mesto na kojem se organizuju venčanja iz snova. Želite li savršeno venčanje bez drame? U svečanoj palati i uz pomoć tima veštih stručnjaka, parovi mogu pronaći sve što im je potrebno da zadovolje svoje najluđe bračne fantazije. Međutim, postoji jedan kompromis – mlada i mladoženja moraju da prepuste potpunu organizaciju i ne mogu učestvovati u donošenju bilo kakvih odluka vezanih za ovaj važan dan. Neobične ceremonije uključuju i venčanje u stilu „Alise u Zemlji Čuda” za ženu koja je opsednuta ovom knjigom i građansko venčanje u stilu dinastije Tjudor.

U subotu, 26. decembra u 20:00 na TLC kanalu

 

Picture shows: James and Sam - Alice in Wonderland Wedding
Picture shows: James and Sam – Alice in Wonderland Wedding

Seoski veterinari

Serija „Seoski veterinari” prati podvige Džejmsa i Antonija koji su već prvi dan fakulteta postali najbolji prijatelji. Danas, obojica su veterinari i zajedno vode praksu u malom, ruralnom australijskom naselju, a pacijenti su im najrazličitiji – od uobičajenih mačaka, pasa i konja do pitona, bradatih zmajeva i alpaka. Iako su životinje i neobična praksa centralna tema serije, ovo je, takođe, i priča o načinu života u jednom malom australijskom gradu, ljudima i njihovom odnosu prema životinjama. U večerašnjoj epizodi veterinari su pozvani na mlečnu farmu da testiraju krave na iznurujuću Džonovu bolest. Kasnije pomažu konjima pre trke izdržljivosti, proveravajući životinje pre nego što krenu.

U sredu, 30. decembra u 20:05 na Animal Planet kanalu

Village Vets

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.