Najave Srbija

Nova SCI FI serija zasnovana na strip junakinji od 11. maja – VAGRANT QUEEN, KRALJICA SKITNICA

VAGRANT QUEEN -- "Pilot" Episode 101 -- Pictured: Adriyan Rae as Elida -- (Photo by: Marcos Cruz/Vagrant Productions/SYFY)

SCI FI kanal prikazaće 10 epizoda najnovije serije KRALJICA SKITNICA (VAGRANT QUEEN) premijerno 11. maja od 21.00. Zasnovana na originalnom strip serijalu Vault Comics, KRALJICA SKITNICA sastoji se od kompletno ženskog tima spisateljica i rediteljki, a kreatorka serije i izvršna producentkinja je Jem Garrard.

U seriji KRALJICA SKITNICA glavni lik je Elida (Adriyan Rae) koja od devojčice-kraljice postaje odbeglo siroče, dok pretražuje olupine u udaljenim delovima galaksije, uvek jedan korak ispred republikanske vlasti koja želi da iskoreni njenu porodicu. Kada se njen stari prijatelj Isaac (Tim Rozon) pojavi sa tvrdnjom da je njena majka Xevelyn još uvek živa, oni kreću u potragu uz novog saveznika, Amae (Alex McGregor), i započinju misiju spasavanja koja ih vodi u opasno srce starog kraljevstva protiv smrtonosnog Elidinog protivnika iz detinjstva, a  to je  komandant Lazaro (Paul du Toit). 

VAGRANT QUEEN — “Rocket Science” Episode 104 — Pictured: Adriyan Rae as Elida — (Photo by: Riyaaz Dalvie/Vagrant Productions/SYFY)

Produkciju serije KRALJICA SKITNICA  potpisuje Blue Ice Pictures a snimana je u Kejptaunu u Južnoj Africi.  Jem Garrard razvila je seriju za televiziju i ona je glavni i izvršni producent. Lance Samuels i Daniel Iron su izvršni producenti. F.J. DeSanto i Damian Wassel su takođe izvršni producenti u ime Vault Comics.

KRALJICA SKITNICA, ponedeljkom u 21.00, od 11. maja na SCI FI kanalu.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.