Najave Svet Srbija

Nova E! serija o rijaliti televiziji

Fotografije: NBC Universal International / E! Entertainment

Nova serija For Real: The Story of Reality TV  kanala E! započinje sa emitovanjem u petak, 14. maja u 21.00 i bavi se počecima jednog od najintrigantnijih formata u industriji zabave. Izvršni producent Andy Cohen je ujedno i voditelj mini-serije od sedam epizoda tokom kojih će istraživati različite rijaliti programe sa temama poput života poznatih ličnosti, traženja prave ljubavi, takmičenja i ulepšavanja, a poznati direktori, producenti i novinari podeliće sa njim šokantna otkrića u vezi sa munjevitom slavom rijaliti programa i o tome kako su postali deo pop kulture.  

Fotografije: NBC Universal International / E! Entertainment

Andy Cohen će zajedno sa velikim zvezdama pregledati do sada neemitovane snimke kako bi sagledali razvoj i višedecenijski uticaj spontane televizije na našu kulturu. Cohenovi gosti će biti i članovi porodice Kardashian/Jenner, koje očekuje poslednja sezona globalnog fenomena pod nazivom Keeping Up with the Kardashians, i sa njima će pretresati intrigantnu prošlost rijalitija. Izuzetno veliki uticaj na ovaj televizijski format su imale i žene afričko-američkog porekla, a o tome će Cohen detaljno razgovarati sa Kandi Burruss, Vivicom A. Fox i producentima Holly Carter i Monom Scott-Young. Pored toga, voditelj će nam otkriti i neke tajne iz serije The Bachelor u razgovoru sa Jasonom i Molly Mesnic, a nakon 20 dugih godina ponovo će okupiti članove ekipe prve sezone čuvenog rijalitija The Real World.  

Ostali gosti su: Bret Michaels, Caroline Manzo, Clay Aiken, Danny Cahill, Dr. Drew, Eric Nies, Heather B. Gardner, Janice Dickinson, Jazz Jennings, Julie Chen, Julie Gentry, Kelly Alemi, Kendra Wilkinson, Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Luann de Lesseps, Melissa Rivers, Mama June, Mike „The Miz“ Mizanin, Nev Schulman, Norman Korpi, Omarosa Newman, Dr. Paul Nassif, Rachel Zoe, Ramona Singer, Richard Hatch, Ruben Studdard, Russ i Paola Mayfield, Sharon, Jack and Kelly Osbourne, Tami Roman, Teresa Giudice, Dr. Terry Dubrow i Thom Filicia. 

Produkciju serije For Real: The Story of Reality TV potpisuje Bunim/Murray Productions & Most Talkative sa izvršim producentima Gilom Goldschein, Julie Pizzi, Davidom Sambuchi, Lauren Lazin i Andyem Cohenom. 

Izvor i odgovornost objave: propr.rs

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.