Najave Srbija

Nelt učesnik konferencije TIL 2016

Kompanija Nelt učesnik je biznis konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2016” koja će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije 14. aprila u Sava Centru u Beogradu.

Nelt će ovom prilikom predstaviti svoje dugogodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta logističkih usluga, od vođenja zaliha, domaćeg i međunarodnog transporta, preko carinskog posredovanja, skladištenja i kapilarne distribucije do pružanja dodatnih usluga i konsaltinga.

„Kao provajder u pružanju logističkih usluga Nelt LSP (Logistics Service Provider) svojim klijentima obezbeđuje optimizaciju logističkih troškova poslovanja kroz brže procese, uštedu vremena, transparentnost, manju administraciju. Po potrebi, klijentima se kreira kompletna logistika prema njihovim specifičnim potrebama.” rekao je, pred nastupajuću konferenciju, Ivan Milićević, menadžer za prodaju i razvoj Nelt LSP sektora u kompaniji Nelt.

Na Biznis konferenciji TIL 2016 očekuje se preko 500 učesnika, predstavnika kompanija iz oblasti špedicije, logistike i drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja i donosioca odluka vodećih kompanija koje su korisnici usluga u ovoj oblasti, zatim visokih predstavnika relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije, Kine. Konferenciji će prisustvovati i međunarodni stručnjaci iz oblasti održivog razvoja, kao i predstavnici finansijskih institucija i udruženja i osiguravajućih društava.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.