Najave Hrvatska

Ne propustite na Interliberu – Catrice ruž na poklon uz kupljeni „Moj planer“

Kreativna poduzetnica Magdalena Bešker već šestu godinu zaredom lansirala je novi izgled svog najprodavanijeg proizvoda „Moj planer“ koji ove godine dolazi s nekoliko noviteta.

Osim već tradicionalno novih boja, posebnost ovogodišnjeg planera je činjenica da ne sadrži datume, odnosno da ih korisnik sam upisuje po želji.

„Već godinama mi se javljaju brojne korisnice, naročito učiteljice koje izražavaju želju da napravimo planer bez otisnutih datuma kako bi same mogle upisivati datume po želji. Ove godine odlučili smo udovoljiti njihovoj želji. Osvježili smo unutrašnjost novim kreativnim dizajnom, te beauty, travel i kulinarskim savjetima. Posebno smo ponosni na suradnje koje smo ostvarili u ovogodišnjem planeru. Martina Požgaj je napisala 10 travel zapovijedi uz koje je lakše i ljepše putovati. Catrice cosmetics su nam ustupili beauty savjete, a Marko Josipović je s nama podijelio svoje maštovite recepte“, izjavila je Magdalena.

Kao posebno iznenađenje na ovogodišnjem Interliberu svojim vjernim kupcima pripremili su Catrice ruž na poklon uz svaki kupljeni „Moj planer“ (potražite isključivo na štandu s natpisom ULICA SNOVA).

Osim toga, u sklopu Interlibera planer će biti predstavljen na kratkom panelu u srijedu 8. studenog 2017. u 17 sati gdje će s gošćama/gostima popričati o moći pisane riječi, a za vrijeme trajanja panela pripremili su i posebna iznenađenja i nagrade za najsretnije prisutne posjetitelje.

Gosti panela su: urednica portala She.hr Ljubica Jurič koja je ujedno i moderator panela, glavna urednica časopisa Ljepota i Zdravlje Martina Požgaj, Zora Bjelousov – urednica portala Femina.hr i autorica nedavno objavljene knjige „Samo svoja“ o kojoj ćete imati prilike čuti na panelu, Matilda Miličić – marketing i PR stručnjak za Catrice, Essence i L.O.V. brendove, Dario Zurovec – gradonačelnik Svete Nedelje, mlada nada hrvatskog kulinarstva i food bloger Marko Josipović i Magdalena Bešker – vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda „Moj planer“.

Čekamo vas u paviljonu broj 6 (blizu pozornice) gdje možete kupiti sve proizvode Ulice snova (moj planer, moj rokovnik, moja bilježnica, my passport etui & my travel diary, my business planner, privjesnicu za prtljagu i moju kemijsku) koji će vam na licu mjesta biti personalizirani po želji.

Planirajte uz [button link=“https://www.facebook.com/MojPlaner/“ target=“new“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#4ba697″]“Moj planer“ [/button] i [button link=“https://www.facebook.com/Ulica-snova-by-Magdalena-Be%C5%A1ker-500394316795972/“ target=“new“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#4ba697″]Ulicu snova! [/button]

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.