Najave Srbija

Napokon! Stand up komičar Srđan Jovanović ponovo u Subotici!

Nakon „Stand up-a na vodi“ koji je nedavno održan na Paliću, a u kom su nastupali Srđan Olman, Filip Ugrenović i Dušan Varničić, u Subotici se ponovo održava veče stand up komedije, a ovoga puta će nastupiti jedan od najboljih domaćih zabavljača i prvi srpski stand up komičar – Srđan Jovanović.

Mikrofonija
Mikrofonija

Srđan Jovanović je naš talentovani glumac koji se uspešno bavi stand up komedijom, zasmejavajući nas pričama iz svakodnevice. Igra se sa stereotipima, manama i glupostima na koje niko sa ovih prostora nije imun. Kaže da su mu okidač za smeh one teme u kojima se prepoznajemo, teme koje nas se tiču i dotiču, pojave koje nas nerviraju, frustracije, prepreke… Široj javnosti je postao poznat nakon nastupa u emisiji Zorana Kesića „Fajront republika“.

Humor je Srđanu doneo različite nagrade, između ostalih i za najboljeg mladog glumca na festivalu Dani komedije, nagradu „Ljuba Moljac“ za najboljeg stand up komičara na festivalu monodrame u Zemunu, kao i nagradu za najboljeg komičara „Stand up Adria awards“ u Skoplju. Ovo nije prvi put da Srđan Jovanović gostuje u Subotici, ali će prvi put izvesti svoj  one man show „Mikrofonija“. Voditelj večeri će biti subotički stand up komičar Srđan Olman.

Nastup je u četvrtak, 3. decembra, u hotelu Galleria, a karte po ceni od 300 dinara mogu da se kupe u klubu Dvorištance, Korzo 1.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.