Najave Srbija

Najpoznatiji finski metal čelisti održaće koncert u Beogradu

Najpoznatiji finski metal bend „Apocalyptica“ održaće koncert u Domu Sindikata, u Beogradu, 16. oktobra 2015. godine.

Na ovom koncertu „Apocalyptica“ će promovisati svoj novi album „Shadowmaker„, gde po prvi put imaju jednog pevača, Frankija Pereza, prisutnog u svim numerama. Do sada su u pojedinim numerama imali gostujuće vokale, odnosno pevače. Frontmen ovog benda Ejka Topinen tvrdi da Franki Perez zvuči fenomenalno uživo. „Apocalyptica“ je poznata i po svojim obradama pesama čuvenog hevi metal benda „Metalica„, koji je 2012. godine održao koncert na Ušču, u Beogradu.

Za ovaj bend slovi da imaju vrlo interesantne koncerte, koji se većim delom sastoje od instumental pesama (više sviranja, manje pevanja).

Ulaznice za ovogodišnji spektakal puštene su u prodaju 8. juna 2015. godine, a njihova cena je: 2.400 dinara (za ulaznice kupjene do 9. oktobra 2015); 2.800 (za ulaznice kupljene od 9. oktobra 2015).

Svoje ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima „Eventim-a“ ili poručivanjem preko njihovog sajta – www.eventim.rs

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.