Najave Srbija

Najnovija serija kanala E! – vecera sa poznatim licnostima uz Lisu Vanderpump

Fotografije: NBCUniversal / E! / propr.rs

Serija prati Vanderpumpovu i njene večere na otvorenom na kojima joj se pridružuju Iggy Azalea, Jeff Lewis, Joel McHale, Lala Kent, Margaret Cho, Mario Lopez, Sheryl Underwood, Steve-O, Tori Spelling i mnogi drugi.

Kanal E!,  globalni brend koji se emituje na višestrukim platformama i prati pop kulturu, odvešće svoje gledaoce u svet ispunjen dijamantima i roze vinom u novoj seriji Overserved with Lisa Vanderpump, koja počinje svoje premijerno prikazivanje u nedelju, 28, marta u 22:00. U svakoj od polučasovnih epizoda, Lisa će gledaocima otvoriti vrata svoje ekstravagantne bašte u Vili Rosa i prirediće im večeru na otvorenom punu neočekivanih iznenađenja i iskrenih razgovora. Na svakoj od nezaboravnih večeri, Lisa će ugostiti dve do tri zvezde sa kojima će ispijati koktele, igrati zabavne igre i isprobavati ukusnu hranu koju je sama pripremila.  

Fotografije: NBCUniversal / E! / propr.rs

Svako veče će imati svoju temu poput „Diva čaj“, „Beverly Hills hrana za utehu“ i „Brunch dame“ koja će povesti publiku na „putovanja“ u Kabo, Toskanu, Japan i druga uzbudljiva mesta, a Lisa će se pobrinuti da sa sobom ponese svoj prepoznatljiv kosmopolitski duh. Domaćica će sa gostima igrati igre „Rosé Pong“, „Diva Croquet“ i svima omiljenu „Get Pumped“ kako bi navela svoje goste da otkriju neke od svojih najvećih tajni.

Spisak poznatih je impresivan, te će joj se pridružiti Anna Camp i Vivica A. Fox. 

Za produkciju serije Overserved with Lisa Vanderpump zadužena je Evolution Media, a izvršni producenti su Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Vanderpump, Aliyah Silverstein, Bill Langworthy i Brian McCarthy .  

Fotografije: NBCUniversal / E!

Izvor: propr.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.