Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave ze emisije na Discovery, TLC i Animal Planet kanalima

Za period od 13. do 19. februara.

Lovac na starine / Premijera

Moderni lovac na blago, Dru Pričard, jedan je od vodećih prodavaca starina u Britaniji. Pretražujući zemlju uzduž i popreko, on je u stalnoj potrazi za neobičnim, lepim i vrednim predmetima. Posećujući sve lokacije, od otpada do uglednih kuća, pivara i fabrika, on će prevrnuti svaki kamen u potrazi za unikantim, nesvakidašnjim starinama koje kupuje i sređuje. U premijernoj epizodi, Dru posećuje Vouvud haus, gde će pronaći nekoliko dizajnerskih klasika. Kasnije, tokom putovanja, posećuje muzej u džinovskoj vodenici. Da li će to putovanje biti traćenje vremena ili će Dru pronaći nešto što će ga oduševiti?

Od četvrtka, 18. februara u 20:00 na Discovery kanalu

MELDON PARK- Drew Pritchard
MELDON PARK- Drew Pritchard

U potrazi za ljubavlju / premijera

Na Dan zaljubljenih, pridružite se Televiziji TLC i premijerno pogledajte posebnu selekciju naših najboljih emisija o potrazi za ljubavlju. U emisiji „Ljubav, požuda ili beg“, žene s ozbiljnim modnim problemima obraćaju se modnom guruu Stejsi London kako bi ih, od preterano neprivlačnih, pretvorila u veoma poželjne. U međuvremenu, u trećoj sezoni serije „Devedeset dana do venčanja“, šest novih parova putuje u Sjedinjene Američke Države koristeći takozvane vereničke vize. Na raspolaganju im je samo 90 dana tokom kojih će se ili venčati s američkim državljanima koji ih očekuju, ili će se vratiti kući same. U seriji „Partner po izboru roditelja“, muškarci i žene koji nisu imali sreće u ljubavi pristaju da svoje ljubavne živote, ali i svoju budućnost, stave u ruke ljudi koji ih najbolje poznaju – njihovih roditelja.

Od nedelje, 14. februara u 20:00 na TLC kanalu

TLC

Majstori za kuće na drvetu

Vizionar i „šaptač drveću“ Pit Nelson pravi utočišta za ljude koji žele da se ponovo povežu sa prirodom i probude dete u sebi. Bilo da je u pitanju dizajniranje kuće na drvetu koja ima nekoliko spavaćih soba, i opremljena je funkcionalnim vodovodom i strujom, ili jednostavnih jednosobnih kuća iz snova, Pit ide do krajnjih granica kako bi napravio veličanstvene nekretnine za raznovrsnu klijentelu. Pit i njegov sin Čarli se nadmeću sa nepredvidivim ćudima majke prirode, opasnom građevinskom opremom i vrtoglavim visinama kako bi sagradili ova skrovišta. U večerašnjoj epizodi Pit gradi kuću na drvetu koja se prostire između šest stabala, sa mrežom za penjanje i potkrovljem a dizajn je inspirisan leptirima.

U ponedeljak, 15. februara u 20:05 na Animal Planet kanalu

ISSAQUAH, WASHINGTON, APRIL 23 2013: Treehouse Masters' Pete Nelson hangs as works on a treehouse at Treehouse Point.
ISSAQUAH, WASHINGTON, APRIL 23 2013: Treehouse Masters’ Pete Nelson hangs as works on a treehouse at Treehouse Point.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.