Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za emisije na Discovery, TLC i Animal Planet kanalima

Za period od 23. do 29. januara.

Zlato odmetnika / Premijera

Građanski rat se završava 1865. godine. Predsednik Konfederacije Džeferson Dejvis beži iz Ričmonda. U Virdžiniji ostaje sadržaj trezora Konfederacije: zlato i srebro u vrednosti od dvadesetak miliona dolara. Nakon šest nedelja Dejvis je uhvaćen, ali je blago nestalo. Sto pedeset godina mnogi su ga tražili, ali posle 800 km istraženih pruga, seoskih puteva i reka, još niko nije uspeo da reši jednu od najzanimljivijih američkih misterija. Ova nova serija prati sedam iskusnih lovaca na blago. Svako od njih ima neku strast i opsesiju. Udružiće svoje snage da ponovo pretraže trag Dejvisa i blaga. Kopaće duboko u istoriju, legendu i lokalne glasine da bi saznali šta se zaista desilo sa zlatom odbeglog pobunjenika.

Before embarking on another dig, the treasure hunters consult a map of the site.
Before embarking on another dig, the treasure hunters consult a map of the site.

Od ponedeljka, 25. januara u 21 h

OČIMA OMEOVE

Nikada ranije nije postojao toliki pritisak na žene da izgledaju sjajno i vode zdrav način života. Dok su benefiti ovakvih navika očigledni kako u pogledu zdravlja, povećanog samopouzdanja i boljeg seksualnog života, potrebno je mnogo vremena i truda da bi se oni dostigli. Malgozija Ome istražuje probleme koji muče većinu modernih Poljakinja. Malgozija za sebe smatra da je opsednuta mršavljenjem i željom da izgleda mlađe, jer iako je dobrog zdravlja i u kondiciji, ona neprestano drži dijete. Ona će ispitati sopstvene motive koji je navode na ovakvo ponašanje i svoju situaciju uporediti sa pričama mnogih žena širom Poljske. Zašto žene ne mogu da se pomire sa starenjem? Ko je odgovoran za činjenicu da većina smatra da je mladost divna, a starost loša?

U ponedeljak, 25. januara u 22:00 na TLC kanalu           

Ałgorzata Ohme.
Ałgorzata Ohme.       

Pingvini u avionu: transport životinja

Svakog dana hiljade različitih životinja se transportuje širom sveta po putevima, na trajektima i u avionima. Serija „Pingvini u avionu: Transport životinja“ prati stručnjake kojima je povereno da bezbedno prevezu neke od najdragocenijih i najizazovnijih putnika do njihovih krajnjih destinacija. Uz pristup brojnim kompanijama za transport životinja, zoo vrtovima i akvarijumima, ova dvodelna serija predstavlja logističke izazove u prevozu nekih od najvećih, najmanjih, najopasnijih i najdelikatnijih životinja širom sveta.

 U utorak, 26. januara u 21:00 na Animal Planet kanalu

International Networks

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.