Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Najave za Discovery, TLC i AnimalPlanet za period od 25. juna do 1. jula

Najave za emisije na Discovery, TLC i Animal Planet kanalima za period od 25. juna do 1. jula.

Upozoreni ste

Pogledajte YouTube snimke najboljih akrobacija i eksperimenata isprobanih kod kuće. U svakoj epizodi su prikazani dovitljivi, smešni, smeli, neverovatni ili jednostavno bizarni video klipovi – a najbolji svetski stručnjaci iz oblasti nauke su tu da nam otkriju tajne i trikove koji se kriju iza ovih hrabrih poduhvata. Uz pomoć neverovatne grafike koja omogućava da priča bude još slikovitije preneta gledaocima, stručnjaci će nam objasniti principe fizike, hemije i biologije koji su zaslužni za nastanak ovakvih klipova. U večerašnjoj epizodi pogledajte vozilo za sneg na naduvavanje, raketna kolica, eksploziju gumenih bombona i auto koji se pokreće preko ajpeda!

U ponedeljak, 27. jun u 23:00 na Discovery kanalu

International Networks

Moj ogromni život

„Moj ogromni život“ omogućiće gledaocima da se stave u poziciju žena koje su naizgled previsoke za prosečan svet i koje imaju 180 cm i više. One se svakog dana suočavaju s izazovima – neke zato što im je zbog njihove ekstremne visine veoma teško da obavljaju svakodnevne poslove, poput stavljanja sudova u mašinu ili ulaska u auto, a druge zato što društvo nije uvek prijateljski nastrojeno prema ženama njihove građe. Mladim damama koje su za glavu više od prosečne žene, život uopšte nije lak. Od problema sa pronalaskom emotivnog partnera do jednostavnog odlaska u kupovinu prilikom kog niko neće zuriti u vas, svaka epizoda objašnjava što znači živeti život blagosloven dodatnim centimetrima.

U petak, 1. jula u 22:00 na TLC kanalu

Haleigh and Bryan.
Haleigh and Bryan.

Veterinar sa plaže Bondaj / PREMIJERA

Emisija „Veterinar sa plaže Bondaj“ vraća se sa još čupavih, pernatih i krljušnih prijatelja kojima je potrebna pomoć stručnjaka, dr Krisa Brauna. U ovoj sezoni, dr Kris odlazi u Kvinslend da upozna veoma posebno prase, rođeno bez papaka na tri noge. Može li mu veterinar sa plaže Bondaj pomoći da ponovo prohoda? Od lečenja povređene ajkule u luci Sidnej do odlaska u Abu Dabi kako bi posetio nesvakidšanju bolnicu za sokolove, njegovi pacijenti su raznovrsniji nego ikada. Mladunac pelikana mora hitno biti operisan, ali da li će preživeti anesteziju? Bilo da je u pitanju napušteno mače sa blažom sunčanicom ili pas koji je imao nezgodan susret sa trimerom za živu ogradu, Kris je spreman da se oproba u svemu.

Od srede, 29. juna u 21:00 na Animal Planet kanalu

Portraits of vet Dr Chris Brown
Portraits of vet Dr Chris Brown

Čudovište iz reke / PREMIJERA

Džeremi se vraća sa sedmom sezonom „Čudovišta iz reke” u kojoj se upućuje na mesta koja željno iščekuje da ponovo poseti u potrazi za vrstama koje su ga izbegavale na prethodnim putovanjima. U njihovom prirodnom okruženju srešće se, oči u oči, sa brojnim rečnim čudovištima od kojih neka nisu čak ni ribe. U Kambodži pronalazi naizgled neodoljivu ribicu, koja je možda odgovorna za progrižen testis mladića. Potom, Džeremi od sebe pravi mamac za ajkule u ledenim vodama na Aljasci, u nameri da dokaže da ova riba ne napada ljude, čak iako zarone u trenutku njihovog hranjenja. Na kraju, u raju nastaju problemi zbog vesti o nepoznatoj slatkovodnoj ubici na Fidžiju. Džeremi se usredserdio na ribu koju je već sretao, ali njegova potraga skreće ka svirepom predatoru koji nikada do sada nije bio na njegovoj listi osumnjičenih.

Od petka, 1. jula u 21:00 na Animal Planet kanalu

Jeremy Wade, host of River Monsters on Animal Planet.
Jeremy Wade, host of River Monsters on Animal Planet.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.